5 lucruri pe care ar trebui să le știe femeile plinuțe

Unele au complexe majore și se simt inferioare semenelor lor care se încadrează în standardele fizice fixate de societate; altele nu sunt deloc deranjate de kilogramele în plus și sunt convinse că acestea contribuie la farmecul personal.

femeile plinute

Dacă faci parte din prima categorie, adică ești una dintre femeile plinuțe nemulțumite de aspectul lor, atunci articolul acesta este pentru tine. Pe site-ul www.demotivateur.fr am descoperit 5 lucruri pe care vrem să le împărțim cu tine. Citește-le și îți garantăm că te vei simți mult mai bine în pielea ta.

Iată, așadar, care sunt cele 5 lucruri pe care ar trebui să le știe femeile plinuțe.

1. Crede-i pe oamenii care îți spun că ești frumoasă

Auzi, adesea, de la persoanele din jurul tău – rude, prieteni, colegi – că arăți bine, că ești frumoasă, că ai ceva al tău ce nu are nimeni altcineva, dar ți-e greu să dai crezare complimentelor? Probabil gândești că primești complimente doar de la persoane care țin la tine, care cred că vorbele frumoase ți-ar putea reda încrederea în tine.

Trebuie să știi însă că dacă, într-adevăr, ai fi urâtă, nici măcar persoanele care te iubesc cel mai mult nu ți-ar zice că ești frumoasă, pentru că ar fi conștiente cu siguranță că nu poate exista ofensă mai mare.

Punctul lor de vedere, chiar dacă tu ai altă părere despre tine, este totuși un compliment. De ce să nu-l tratezi exact ca pe un compliment și să te bucuri de el?

2. Reține: nu ești frumoasă în ciuda faptului că ești plinuță, ci, dimpotrivă, ești frumoasă datorită faptului că ești plinuță

Observi diferența de exprimare, nu-i așa? În ciuda faptului că trupurile cu kilograme în plus nu sunt trupuri perfecte, ele sunt departe de a fi defecte. O femeie este frumoasă nu pentru că are o față frumoasă, ci este frumoasă pe de-a-ntregul. Rotunjimile nu îi știrbesc din farmecul personal, ci, dimpotrivă, îl sporesc.

3. Nu trebuie să faci sport zilnic pentru a te simți bine în pielea ta

Cu siguranță ai auzit și tu de persoane care au slăbit spectaculos zeci de kilograme pentru că, pe lângă dietă, mergeau zilnic sau chiar de două ori pe zi la sală.

Practicarea zilnică a sportului este nerecomandată din cel puțin 2 motive: în primul rând, în timpul activității fizice fibrele musculare sunt suprasolicitate. Ele au nevoie de timp să se refacă. Pentru a le da timp să se refacă, se recomandă mersul la sală o dată la două zile.

În al doilea rând, dacă nu iubești suficient de mult sportul, mersul la sală ți se va părea o corvoadă. Mergând zilnic, te vei plictisi, vei obosi și te vei demotiva. Dacă te-ai hotărât să slăbești și să integrezi în rutina ta și sportul, începe cu sportul în aer liber, mult mai plăcut decât cel desfășurat în spații închise.

Abia când activitatea fizică îți va produce cu adevărat plăcere, mergi și la sală – la aerobic sau la fitness. Dar nu merge în fiecare zi, ci cel mult o dată la două zile.

Citește și Poți să fii grasă și sănătoasă

4. Este absolut firesc ca, uneori, să nu ai încredere în tine

Cu toate avem momente de îndoială, de mulțumire, chiar de frustrare atunci când ne gândim că există alte femei mai frumoase decât de noi. Pentru că da, întotdeauna se va găsi cineva mai frumos, mai deștept sau mai bogat decât noi.

Dar să știi că și femeile cu măsuri de fotomodel au astfel de momente de lipsă a încrederii în propria persoană. Și asta pentru că aceste căderi' sunt omenești și nimeni nu este scutit de ele.

Așadar, atunci când îți pierzi încrederea în tine, amintește-ți că este doar o stare trecătoare.

5. Poți adopta orice stil vestimentar dorești

Faptul că ai kilograme în plus nu trebuie să te împiedice să fii feminină. În magazine, găsești haine moderne pentru toate mărimile și pentru orice stil vestimentar. Te definește un anumit stil vestimentar? Perfect! Renunță la hainele largi și adoptă-l cu încredere, fără teama că nu dă bine la kilogramele în plus pe care le ai.

Citește și 7 greșeli de stil care îmbătrânesc și îngrașă

Ține minte! În materie de alegeri vestimentare, ai aproape aceleași drepturi ca și femeile ale căror dimensiuni se încadrează în standarde.

Acestea sunt cele mai importante 5 lucruri pe care femeile plinuțe nu trebuie să le uite niciodată. Faci parte din categoria lor? Perfect! Fruntea sus și nu uita că ești nu doar frumoasă, ești unică! Iar farmecul personal pe care-l emani nu-l mai găsești la nimeni.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete