5 cărți de dezvoltare personală pe care ar trebui să le citească orice femeie

Orice femeie puternică trebuie nu doar să își găsească un echilibru între viața profesională și cea personală, ci și să se înțeleagă pe sine și să fie în armonie cu propria persoană. Există numeroase cărți de dezvoltare personală care îți pot veni în ajutor și te pot ajuta să te transformi și să îți descoperi atuurile, dar și problemele care te pot ține pe loc.

Pentru că știm că îți dorești să iei cele mai bune decizii, să fii fericită și să ai un stil de viață sănătos, îți recomandăm cinci cărți de dezvoltare personală pe care orice femeie ar trebui să le citească pentru a atinge toate aceste obiective, dar și pentru a se înțelege mai bine pe sine și pe cei din jur.

Cinci cărți de dezvoltare personală pe care ar trebui să le citească orice femeie

1. “Ghidul Nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult”, Dr Bertil Marklund

Această carte de dezvoltare personală pragmatică îți prezintă 10 reguli de aur simple care stau la baza stilului de viață sănătos al scandinavilor.

cărți de dezvoltare personală. ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult este o carte de dezvoltare personală

Aceasta este una dintre cărțile de dezvoltare personală care te ajută să ai un stil de viață mai bun și să fii mai fericită.  Află mai multe aici

Autorul, cercetor și medic generalist, face recomandări bazate pe rezultatele unor cercetări științifice care te ajută să iei decizii mai bune pentru sănătatea ta atunci când vine vorba despre somn sau nutriție. Înveți, totodată, cum să eviți impactului negativ al stresului.

Toate aceste recomandări pot fi urmate fără a-ți schimba radical stilul de viață actual.

2. “Cele 5 alegeri. Calea către o productivitate extraordinară”, Kory Kogon, Adam Merrill, Leena Rinne

Această carte de dezvoltare personală te ajută să îți atingi potențialul maxim atât acasă, cât și la locul de muncă.

cărți de dezvoltare personală. cele 5 alegeri este o carte de dezvoltare personală

Cele 5 alegeri este una dintre cărțile de dezvoltare personală care te pot ajuta să te transformi într-o persoană mai eficientă.  Comandă aici

Autorii îți prezintă o serie de principii practice care te vor ajuta să iei cele mai bune decizii în legătură cu alocarea eficientă a timpului, a atenției și a energiei tale.

Astfel, vei obține mai multe reușite la birou și un echilibru în viața cotidiană.

3. “Supercreierul”, Deepal Chopra, Rudolph E. Tanzi

Autorii susțin că orice creier poate fi învățat să își depășească limitele actuale.

cărți de dezvoltare personală. Supercreierul este o carte de dezvoltare personală

“Supercreierul” este una dintre cărțile de dezvoltare personală care nu trebuie să lipsească din biblioteca oricărei femei. Găsești aici prezentarea detaliată a volumului

În carte sunt demontate cinci mituri despre creier care îți limitează potențialul și sunt prezentate metode prin care poți să îți creezi un stil de viață ideal pentru un creier sănătos și prin care poți să reduci riscurile îmbătrânirii, să faci față provocărilor, să lupți cu anxietatea și cu kilogramele în plus.

4. “Înțelepciunea furiilor noastre. De la furia care distruge la furia care construiește”, Marc Pistorio

Această carte de dezvoltare personală a fost scrisă de psihologul clinician și psihoterapeutul Marc Pistorio și te ajută să înțelegi mai bine care sunt sursele emoțiilor tale negative.

cărți de dezvoltare personală. înelepciunea furiilor noastre este una dintre cărțile de dezvoltare personală pe care trebuie să le citești

Cauți cărți de dezvoltare personală care te ajută să scapi de emoțiile negative? Iată recomandarea noastră

În plus, vei învăța o serie de tehnici de comunicare și de rezolvare a conflictelor care te vor ajuta să ai relații mai bune cu cei din jur.

5. “Mesaje. Ghid practic pentru dezvoltarea abilităților de comunicare”, Matthew Mckay, Martha Davis, Patrick Fanning

Acest ghid practic te va ajuta să te transformi într-un ascultător mai bun și să dezvolți relații mai bune atât cu prietenii tăi, cât și cu partenerul de viață și cu colegii de la locul de muncă.

cărți de dezvoltare personală. Mesaje este una dintre cărțile de dezvoltare personală pe care trebuie să le citești

Aceasta este una dintre cărțile de dezvoltare personală care te pot ajuta să îți dezvolți abilitățile de comunicare. Vezi prezentarea integrală a volumului aici

Vei învăța astfel cum să dezvolți abilități mai bune de comunicare în cuplu, cum să îți perfecționezi abilitatea de a vorbi în public, cum să rezolvi conflicte și cum să te pregătești pentru următorul tău interviu de angajare.

Îți recomandăm să descoperi și colecția Libertatea de carti online

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Shopping