7 idei de decorațiuni de Paște pentru cea mai frumoasă masă în familie

decorațiuni de paște-ouă ornamentate

Decorațiuni de Paște: alege ouă ornamentate pentru masa festivă.

Meniul este primul lucru la care se gândesc gospodinele, atunci când vine vorba de sărbătoarea de Paști. Masa de Paște trebuie să fie plină de bunătăți tradiționale, care să fie pe placul familiei și al prietenilor. Însă, pe lângă meniul de Paște, ele trebuie să fie atente și la modul în care este aranjată masa festivă, înfrumusețând-o cu cele mai frumoase decorațiuni de Paște.

Puteți alege să amenajați masa de Paște fie cu decorațiuni cumpărate, fie cu aranjamente făcute în casă. Dacă sunteți mai încântate de prima idee, vă oferim o listă cu o serie de decorațiuni de Paște, perfecte pentru o atmosferă veselă, caldă și primitoare.

Elementele reprezentative ale sărbătorii pascale sunt, după cum bine știe toată lumea, iepurașii, ouăle colorate, puișorii galbeni și florile. Pe masa de Paște pot fi prezente toate, sub diferite forme, precum veți descoperi în lista de mai jos:

1. Decorațiune de Paște cu iepurași

Această figurină exprimă dragoste, căldură și merită să fie pe masa ta de Paște. Realizată din polirășină, decorațiunea poate umple un spațiu nefolosit de pe masă, transformând un decor anost într-unul vesel.

Decorațiuni de Paște-figurină cu iepuri

O bună gazdă se interesează de unde poate achiziționa decorațiuni de Paște. Noi te ajutăm. Pe cea din imagine, o poți comanda de aici.

2. Ou pictat manual

Pentru a da un aspect festiv mesei de Paște, vă recomandăm să vă achiziționați mai multe modele de ouă ornamentate. Acestea sunt pictate manual cu mult bun-gust și puse din loc în loc pe masă, vor crea o imagine completă de sărbătoare.

Decorațiuni de Paște-ouă ornamentate

Aici sunt disponibile mai multe modele de ouă ornamentate. Alege-l pe cel care îți atrage cel mai mult atenția.

3. Aranjament de primăvară cu flori artificiale

De pe masa de Paște nu pot lipsi florile, fie ele naturale sau artificiale. Dacă doriți să amplasați în centrul mesei un aranjament mai deosebit, alegeți-l pe acesta. Va oferi un plus de culoare și frumos întregii încăperi. Buchetul conține flori de brândușe, lalele, liliac, forsythia, frezii, margarete, trandafiri și hortensia.

Decorațiuni de Paște-aranjament din flori artificiale și multicolore

În această perioadă, apar multe decorațiuni de Paște pentru toate gusturile. Aranjamentul floral poate fi comandat de aici.

4. Suport argintat cu capac pentru ouă

Dacă doriți să vă impresionați invitații cu decorațiuni mai elegante, puteți alege un astfel de obiect, care este și util și estetic. Fiecare invitat își va primi oul de Paște într-un astfel de recipient deosebit, de care se va despărți cu greu.

Decorațiuni de Paște-suport ou argintat cu capac

Printre multele decorațiuni de Paște, se numără și acest suport, disponibil aici.

5. Suport pentru lumânare cu iepuraș

Nici lumânările nu sunt excluse de pe lista noastră cu decorațiuni de Paște ce pot fi puse pe masă. Dacă v-ați gândit la asta, vă recomandăm să le așezați în suporturi cu specific pascal, pentru un efect mai deosebit. Figurina de mai jos este realizată din porțelan și are o înălțime de 7.5 centimetri.

Decorațiuni de Paște-suport lumânare cu iepuraș

Nu ezitați să alegeți cât mai multe decorațiuni de Paște. Comandă-l online de aici pe cel din imagine.

6. Aranjament decorativ de Paște cu suport din ceramică

Dacă preferați aranjamentele handmade și nu aveți răbdare să le realizați de unul singur, noi vă sărim în ajutor. Acest coș decorativ este ideal de pus în mijlocul mesei de Paște. Florile sunt făcute manual, iar puișorii, fluturașii și rățușca întregesc tabloul de sărbătoare.

Decorațiuni de Paște-aranjament din flori artificiale cu animăluțe

Aranjamentele handmade sunt printre cele mai căutate decorațiuni de Paște. Modelul din imagine poate fi comandat de aici.

7. Suport pentru ouă în formă de găină

Cu ajutorul acestui suport pentru ouă, invitații tăi se vor bucura din plin de atmosfera festivă. Realizat din ceramică, acest obiect decorativ va aduce multe zâmbete pe buzele invitaților tăi.

Decorațiuni de Paște-suport ou găină colorată

Alte decorațiuni de Paște potrivite pentru masa festivă sunt suporturile pentru ou. Alege-l de aici.

Cu oricare dintre aranjamentele prezentate mai sus, masa de Paște va fi înfrumusețată și va căpăta un aer de sărbătoare. Fiți o gazdă care se preocupă de aceste detalii și aduci un plus de culoare întregului decor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Shopping