4 Blocks, serialul TNT despre clanurile arabe din Berlin, acum și în România!

4 Blocks, serialul TNT despre clanurile arabe din Berlin a fost prezentat în premieră mondială la Berlinale, iar de pe 8 mai poate fi văzut și în România.

4 Bloks, serialul TNT

Începând de luni, 8 mai, de la ora 22.55, pe TNT vom putea urmări un serial excepțional inspirat din viața comunității arabe care trăiește în cartierul Neukölln din Berlin.

Personajul principal, Ali „Toni Hamady este un fel de „naș', un cap al clanului infracțional arab. De dragul fiicei și al soției sale, Toni ar fi dispus să se mute în altă zonă a Berlinului și să lase în urmă afacerea periculoasă cu droguri. Numai că nu este atât de ușor. Există legături de familie, există obligații „morale' (adică după regulile moralei mafiote).

Abbas, fratele lui Toni, ar urma să preia conducerea clanului, dar niciodată nu e momentul potrivit să predai controlul. Mai ales unui om imprevizibil, cu un temperament incendiar. Situația se încurcă și mai mult atunci când Latif , cumnatul lui Toni, este arestat.

Din distribuție fac parte actori de origine arabă care trăiesc în Germania: Kida Khodr Ramadan, Maryam Zaree, Massiv, Veysel Gelin, precum și Frederick Lau, în rolul prietenului de familie Vince.

Regia este semnată de Marvin Kren.

4 Blocks, serialul TNT, a fost lansat și în România

Pentru lansarea serialului în România, a fost invitat la București Kida Khodr Ramadan, actorul din rolul principal. După vizionarea primului episod, a răspuns cu seriozitate, dar și cu farmec și umor la întrebările jurnaliștilor.

4 Blocks serialul TNT Kida Ramadan

Ali „Toni Hamady, în film; Kida Ramadan, la București

Născut în 1976 la Beirut, a crescut, de fapt, în Berlin de la vârsta de 3 luni. Părinții lui au fost nevoiți să fugă din calea războiului civil care izbucnise în Liban. Cum a crescut? Ca orice copil arab în Berlin: cu bune și cu rele.

Pe 1 Mai, de exemplu, cartierul în care locuia sărbătorea zgomotos, dezlănțuit, cu manifestări aflate sau chiar trecute de limita infracțiunii. Astfel, ne-a povestit cum, la 8 ani, alăturându-se unui grup de scandalagii care au spart vitrinele unui magazin, și-a însușit fără mari procese de conștiință un televizor, pe care l-a cărat senin până acasă.

Trailerul poate fi văzut aici: https://www.youtube.com/watch?v=7km_V4pHT2g

Site-ul oficial: http://www.4-blocks.ro

Zilele acestea, echipa filmului s-a reunit din nou pentru a începe filmările la cel de al doilea sezon.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte