(P) În Malta, plătesc adulții, iar copilul merge gratis

(P) În Malta, plătesc adulții, iar copilul merge gratis

Când îți planifici vacanța și ai copii, ții cont de fiecare dată de vârsta celor mici, de nevoile și de dorințele lor, dar și de buget, în egală măsură. De la această idee au pornit reprezentanții Malta Travel când au lansat oferta 'Copilul călătorește gratis în Malta'.  Pe scurt, copiii se bucură gratis de transport, cazare și mic dejun, dacă nu au împlinit 13 ani și stau în cameră cu părinții, iar adulții sunt încântați că plătesc pentru doi și merg trei.

Dacă un drum până la mare, în Grecia, de exemplu, durează circa 8 ore cu mașina, unul până în Malta, cu avionul ajunge la doar două ore și jumătate, timp mult mai ușor de suportat, chiar și pentru copiii mici, nerăbdători să ridice castele de nisip, să se bălăcească în mare sau la piscină, să se joace în parcuri pline cu personaje de poveste și să mănânce cea mai bună înghețată. Varianta- avion este mult mai bună și pentru părinți, mai ales că aceștia scapă de oboseala condusului și își pot lua tot ce le trebuie, pentru ei și copii, în bagajul de cală de până la 20 de kilograme și în cel de mână, pe care îl pot lua cu ei, în avion. În plus, pentru copii, călătoria, cazarea și micul dejun sunt gratuite pentru copil, dacă acesta nu a împlinit încă 13 ani și va sta în cameră cu părinții, așa că vor fi mai mulți bani pentru excursii și distracție în familie. Nu-i așa că sună bine pentru toată lumea?

Sunt tot felul de activități pentru copii

– Mellieha este una din zonele turistice preferate de familiile care au copii, datorită diversității de activități disponibile pe durata întregului concediu.

– Maltezii iubesc copiii, așa că nu trebuie să fiți surprinși dacă atunci când sunteți încărcați cu bagaje un localnic se va oferi să vă dea o mână de a ajutor și o bombonică micuților.

– Restaurantele și hotelurile sunt și ele family-friendly, oferind numeroase servicii pentru cei mici, de la preparate special, până la zone amenajate și cluburi de joacă sau piscine.

– În afară de distracția de la malul mării de care toți copiii se bucură la maximum, puteți opta pentru plimbări în natură, explorarea muzeelor și monumentelor istorice, pline de povești cu cavaleri, pentru vizite la cluburile sportive de călărie, spre exemplu, dar și la parcurile acvatice sau zoologice.

Popeye Village, pentru cei mici și pentru părinți

În frumoasa stațiune Anchor Bay, cu ape limpezi și soare din plin, veți găsi Parcul Popeye Village, un loc de poveste care a fost platoul de filmare al renumitului muzical cu același nume, din 1980, în care a jucat celebrul actor Robin Williams. Aici, cei mici se pot întâlni cu Popeye Marinarul, care le va aminti cât de folositor este spanacul din alimentație, și se pot distra în parcul acvatic cu  bărci colorate, tobogane și trambuline, din incinta 'satului lui Popeye. Mai mult, vor face cunoștință cu Olive, preferata lui Popeye, se vor putea fotografia alături de cei doi eroi și vor putea juca mini-golf pe terenuri care de care mai amuzante.

Dacă v-am pus măcar puțin pe gânduri, faceți un calcul sumar și veți vedea că merită. Pe malta.ro, în loc de trei vacanțe veți plăti doar două, dacă mergeți cu un copil care nu a împlinit 13 ani, cu condiția să-l cazați cu dumneavoastră în cameră. Restul e distracție malteză!

Copilul calatoreste GRATIS in Malta
499 euro / avion, 7 nopti de cazare hotel Pergola de 4* cu mic dejun, transfer aeroport – hotel – aeroport , ghizi in limba romana pe toata perioada, bagaj la cala de 20 kg , iar la mana de 10 kg.

Adresa:

Str. Pitar Mos nr. 29, et.1, ap. 23C, sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax: 021/318.59.93, 021/318.59.92
Mobil: 0722.626.903
E-mail: maltaltd@malta.ro

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber