FEMEIA ANULUI 2017 – trofeul O VIAȚĂ DEDICATĂ FILMULUI

FEMEIA ANULUI O VIATA DEDICATA FILMULUI

Vocea ei a intrat în toate casele. Ne devenise atât de familiară încât am adoptat-o ca pe ceva drag, aproape indispensabil. Revista Avantaje nu a uitat anii în care numele ei era sinonim cu desfătarea simțurilor, cu emoțiile, cu micile plăceri ale vieții. Iată de ce la categoria O viață dedicată filmului a fost imposibil să fie aleasă o altă voce…

Cinematografia – la rang de artă

Inspirație și prea plin sufletesc, transfigurări geniale plus un noian de har și talente… cum am putea descrie mai bine esența cinematografiei? În România peste toate acestea s-a așternut caldă și deosebită, vocea ei inconfundabilă. Nu ne ascundem admirația pentru vasta ei răbdare de a ne aduce din sute de pelicule, fiecăruia după preferințe, povești de viață cu care ne-am hrănit ani în șir sufletul. Desene animate, SF, război, Vestul sălbatic, Kung Fu, Thai Chi, box și dramă, comedie și bătăi – prin toate navigam sprinten cu ea la cârmă.

Ce înseamnă cinematograful dacă nu poarta magică spre un univers atât de vast, atât de iubit…

Ce înseamnă astăzi cinematograful dacă nu cea mai frumoasă alternativă de a-ți petrece ore de calitate, rupt și furat din propria realitate și dus, hăt, departe acolo unde imaginația nu are limite.

Pentru toate lumile create în sufletul nostru, revista Avantaje îi va înmâna miercuri 28 martie, trofeul Femeia Anului, la categoria O viață dedicată filmului, vocii de aur cu timbrul acela atât de special și atât de ușor de recunoscut, mulțumindu-i în numele vostru, al tuturor, pentru minunatele ore de lumini și vise într-o perioadă gri și întunecată din istoria României.

FEMEIA ANULUI 2017

Citește și:

FEMEIA ANULUI 2017 – trofeul PERFORMANȚĂ ÎN MEDICINĂ

FEMEIA ANULUI 2017 – TROFEUL O VIAȚĂ DEDICATĂ SCENEI

GALA FEMEIA ANULUI 2017. Trofeul STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro