GALA FEMEIA ANULUI 2017. Trofeul STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

GALA FEMEIA ANULUI 2017. Trofeul STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

Le știm, le cunoaștem, ne sunt la îndemână, dar puțini dintre noi le urmăm cu adevărat. Regulile unui stil de viață sănătos nu ne sunt străine. Tumultul vieții însă, ne-a introdus pe majoritatea dintre noi într-un malaxor unde am învățat să trișăm… Cele care au reușit să nu abdice de la aceste reguli sunt femeile pentru care revista Avantaje face o reverență adâncă. Așa vom face, miercuri, 28 martie pentru câștigătoarea trofeului Stil de viață sănătos.

Cine mai poate spune în trei fraze scurte care sunt secretele vieții sănătoase? Aproape nimeni. Oamenii au realizat, destul de târziu, că sănătatea este un cumul de factori. Și că sportul fără dietă nu înseamnă nimic, că tonusul nu se obține fără voință și că moderația este marele secret pe toate palierele vieții.

Ce înseamnă stilul de viață sănătos?

Să premiezi excelența într-un domeniu pe care încă îl explorăm și încercăm să-i aflăm secretele este un act de mare curaj. Am aflat în anii care au trecut că dictonul latin Mens sana in corpore sano este primul paragraf din legea sănătății nescrise. Femeia care a întrunit calitățile pentru a primi Trofeul suprem al unui stil de viață sănătos este și cea care a înțeles prima că efortul nu înseamnă chin. Că voința este în fiecare dintre noi. Că înfometarea nu este o soluție și să sportul nu e o opțiune este o obligație.

Miercuri, 28 martie vom afla cine este cea care a descfirat codul secret al sănătății trupului și al spiritului. Pentru că cele două se întretaie ca firul magic al începuturilor de veac.

Revista Avantaje organizează în fiecare an o Gală Extraordinară pentru a oferi, așa cum face de mai bine de 20 de ani încoace, Trofeele Femeia Anului, unul dintre cele mai longevive, distinse și de înaltă ținută premii din România. Anul acesta, pentru prima dată în istoria Galei, se va decerna Marele Premiu Femeia Anului.

Citește și:

FEMEIA ANULUI 2017, o plecăciune adresată eroinelor societăţii româneşti

Gala Femeia Anului 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro