FEMEIA ANULUI 2017 – TROFEUL O VIAȚĂ DEDICATĂ SCENEI

FEMEIA ANULUI 2017 - O VIATA DEDICATĂ SCENEI

Gala Femeia Anului celebrează femeile extraordinare ale anului 2017. Anul acesta, pe 28 martie, veți afla cine sunt cele 10 femei care au transformat obișnuitul în remarcabil. Cele care au adus contribuții substanțiale în domenii precum cultură, artă, medicină sau prin acțiunile individuale în sprijinilor semenilor. Cele care prin rigoare și abnegație au reușit acolo unde mulți credeau că imposibil.

FEMEIA ANULUI 2017 – TROFEUL O VIAȚĂ DEDICATĂ SCENEI

Nu, arta n-a fost niciodată o cenușăreasă. A fost o regină absolută, doar că uneori ușile istoriei au dosit-o pe nedrept în spatele unor cortine grele. Actorii sunt uneltele lui Dumnezeu prin care El vrea să ne atingă sufletele. Este răspunsul Lui la rugăciunile noastre. Harul pe care-l împrăștie pe pământ ajunge în timbrul vocal al unor oameni-instrumente divine, care ne înfioară cu șoaptele lor pe scenă. Ajunge în mișcările halucinante ale trupurilor care se transformă, se mulează, se transfigurează, închipuind zeci, sute de personaje. Pentru ca noi, privitorii să înțelegem câte valențe poate avea viața.

Să-ți dedici viața scenei este un privilegiu. Este o responsabilitate imensă. Revista Avantaje și-a făcut o profesiune de credință în a descoperi valoarea, chintesența și excelența. Femeile Avantaje sunt eroine. Toate aleargă neobosit pe un palier de viață în care excelează. Ele transformă normalul în extraordinar. Obișnuitul în remarcabil.

O viață dedicată scenei este denumirea trofeului pe care Revista Avantaje a considerat anul acesta că trebuie să i=l ofere unei doamne care arde pe scenă precum focul viu de la Ierusalim. Neobosit. Cu smerenie.

O viață dedicată scenei este plecăciunea acestei femei pentru o profesie unde satisfacțiile sunt mai mult sufletești și mai puțin materiale.

Gala Femeia Anului reprezintă pentru întreaga societate românească cel mai bun barometru de măsurare a talentului, a seriozității și abnegației.

Fie că vorbim de medicină, artă, sport sau voluntariat, FEMEILE ANULUI sunt cele care au înțeles că în viață călătoria are loc prin tranșee. Și că la finalul drumului, nu trofeele sunt cele pe care le vom lăsa în urmă, ci cărămizile metaforice cu care am construit lumi, soluții, proiecte, vise realizabile și idei viabile.

femeia anului

Citește și:

GALA FEMEIA ANULUI 2017. Premiul pentru categoria Stil de viață sănătos. Ce înseamnă să fii frumoasă și sănătoasă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro