FEMEIA ANULUI 2017 – trofeul PERFORMANȚĂ ÎN MEDICINĂ

Femeia Anului performanta in medicina

Despre eroinele sistemului medical s-a vorbit puțin și în cuvinte care n-au descris așa cum ar fi meritat performanțele, spiritul de sacrificiu și abnegația acestor femei. Revista Avantaje a descoperit-o pe cea care, ani în șir, și-a ascuns, cu o supremă modestie, reușitele medicale. Miercuri 28 martie veți afla cine este FEMEIA ANULUI 2017 la categoria PERFORMANȚĂ ÎN MEDICINĂ.

Ce-am fi fost noi fără ei?

Se spune despre medici că sunt cu un pas mai aproape de Dumnezeu. Că sunt trimiși pe pământ ca emisari ai binelui. Profesia lor este una dintre cele mai vechi din lume și a fost de-a lungul veacurilor stâlp de bază în interiorul societății. Să fii medic nu e ușor. Este aproape o penitență. Dragostea pentru oameni și pentru tot ce este omenesc este pentru ei un deziderat la care nu abdică din momentul în care rostesc Jurământul lui Hippocrate.

Femeile premiate de revista Avantaje sunt speciale, nu pentru că nu au căzut niciodată ci pentru că au reușit să se ridice mereu, independente, nu pentru că sunt singure ci pentru că au libertatea alegerii, inteligente fiindcă pot și vor să învețe de la ceilalți, iubitoare fiindcă oferă din timpul, energia și sufletul lor, frumoase cu puterea lor tăcută de a ierta și recunoscătoare pentru darurile așezate de dragostea lui Dumnezeu în oameni.

Eroinele sistemului sanitar sunt cele care au învățat mult prea devreme lecția dură a sacrificiului. Și n-ar trebui să uităm niciodată, în nicio circumstanță că medicii sunt cei care ne salvează viețile. Și că, de multe ori, intrăm în cabinetele lor mult prea târziu, așa cum facem și în biserică. Uităm să ținem legătura strânsă și să n-o dezlegăm niciodată de inima și sufletul nostru. Uităm să prevenim și ne aducem aminte târziu de marele cadou pe care l-am primit la naștere: viața însăși. Despre viață și profesie, despre îngemănarea dintre cele două am putea scrie la nesfârșit. Dar despre femeile care au reușit să scrie istorie în medicina românească, o vom face cu sfială și atenție mare la cuvinte. Pentru că e nevoie de o daltă specială pentru a sculpta frazele cu care să construim acest castel magnific al supremei reușite. Femeile medic au reușit într-o lume pe care multe secole omenirea a crezut-o fiind apanajul bărbaților. Iar acum, una dintre ele, s-a ridicat la o înălțime interminabilă deasupra lor… Este FEMEIA ANULUI ÎN MEDICINA ROMÂNEASCĂ, iar revista Avantaje a descoperit-o cum își ascunde reușitele cu modestie. Realizările profesionale un mai încap de mult pe o singură pagină. Pacienții salvați au depășit de mult capacitatea unui stadion.

Miercuri, 28 martie veți descoperi cine este eroina absolută a sistemului medical românesc, FEMEIA ANULUI pentru Performanțe deosebite în medicină.

femeia anului

Citește și:

FEMEIA ANULUI 2017, o plecăciune adresată eroinelor societăţii româneşti

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro