3 femei, 3 zeiţe, 3 luni de zile!

Lavinia,Monica si Alina

Despre ce vorbim aici? Vorbim despre campania de transformare initiata de Academia Femeilor la finalul anului 2013, in care 3 femei au fost alese castigatoarele primului program de transformare holistica din Romania. Monica Cristea, Alina Negrila si Adriana Pascu sunt cele 3 femei care in 3 luni de zile se vor transforma in 3 zeite!

Nu doar fizic va avea loc aceasta transformare, ci legat de dezvoltare profesionala, personala, abilitatile de comunicare, atitudine.

Cele 3 viitoare zeite parcurg in fiecare zi deja un program de nutritie, cub supravegherea nutritionistului Mirela Pelin, se ajuta de suplimente alimentare de la Life Care, urmeaza un program de antrenament sportiv de cel putin 3 ori pe saptamana la Club Moving Bucuresti sub atentia Elizei Luca, directorul sportiv al centrului, un program de remodelare corporala la Evergreen Clinique de 2 ori pe saptamana.

De asemenea, fetele beneficiaza de sedinte saptamanale de psihoterapie cu psihoterapeutul Oana Balcanuta, de sesiuni de coaching cu Oxana Popovici si Florina Onetiu, de workshop-uri de comunicare su Lavinia Toma, de workshop-uri de dezvoltare a atitudinii si frumusetii cu Laura Lazar, de workshop-uri de dezvoltare profesionala cu Cristian Onetiu.

Cristian Onetiu si fetele

Deja suntem la o luna si jumatate de la inceperea oficiala a programului si se vad mari transformari. Alina Negrila a slabit 12 kilograme, Monica Cristea a slabit 8 kg si Adriana Pascu 5 kg. Traseul nu e usor. Exista multe obstacole si bariere emotionale de depasit! O gramada de conceptii bine impamantenite si bagaje' pe care mai mult sau mai putin sunt dispuse sa le abandoneze.

Le vom urmari indeaproape saptamanal pe fiecare dintre cele 3 participante in acest program sa vedem care sunt obstacolele care apar, care sunt lucrurile realizate deja, unde e cel mai usor, unde e imposibil, ce ar vrea mai mult, ce nu ar mai vrea deloc… Am vorbit cu fetele si le-am intrebat care sunt obiectivele lor si ne-au marturisit ca:

Alina Negrila (36 ani):

Alina Shake(1)

Obiectivele mele in viata sunt: Sa aduc in viata mea la nivel de traire cat mai mult din ceea ce cu mare daruire ne-au transmis specialistii programului;

Sa am insusit noul stil de viata', astfel incat dupa finalizarea acestei etape sa nu mai revin la obiceiuri nesanatoase; Sa pot sa transmit mai departe din experinta mea celor care sunt in situatii de viata asamanatoare cu cea in care ma aflam la inceputul programului.

Cand am plecat din Arad aveam 92kg, acum am 80.4kg, iar pana la final imi doresc sa ajung la 72kg.

Imi doresc si cred ca este posibil (mai ales dupa experientele traite pana acum…) sa continui acest minunat process de evolutie prin transformarea mea pe toate planurile fiintei mele – holistic. In procesul de transformare psiho-emotionala un plus de valoare, a fost in acest program, combinarea psihoterapiei cu coaching-ul si relatia de suflet (dar in acelasi timp si cu mult profesionalism) care s-a legat intre noi si toti specialistii programului.

Laura si fetele 1

Asa cum mi-am definit si in cadrul worshop-ului de antreprenoriat, obiectivul meu profesional pe acest an este sa-mi continui specializarile ca terapeut biofeedback, sa-mi dezvolt echipa LifeCare, sa aduc armonie si eficienta in activitatea mea din Anatecor.

Comunicarea mea sa fie SMART! … sa am o comunicare clara astfel incat sa pot transmite mesajul dorit si sa pot respecta incadrarea in timpii de expunere.  Manifestarile mele sa fie prin iubire si echilibriu, astfel incat prezenta mea sa aduca armonie.

 Adriana-la Club Moving(1)Adriana Pascu :

Obiectivele mele sunt : o transformare pozitiva in ceea ce priveste: trup minte si spirit.

Am avut 89 kg ,iar acum am 84,5 imi doresc ca corpul meu sa revina la 65 kg. Evolutia mea este determinata de dorinta de a depasi toate emotiile, care nu imi aduc un beneficiu in evolutia mea, pentru a putea cu usurinta sa ma exprima in toate experientele vietii.

Planurile de viitor sunt in dezvoltarea unei noi afacere, un nou start up. Iar pentru suflet sa reusesc sa ridic un asezamant social pentru copiii greu incercati de viata.

Imi doresc ca mesajul meu sa fie inteles, sa pot sa transmit mesajul corect, cu o comunicare profesionista bazata pe echilibru emotional. Atitudinea mea va fi pozitiva, determinata de dorinta de a fi un bun exemplu pentru mine si cei din jur.

 Monica Cristea:  Obiectivele mele sunt: sa aduc liniste, armonie, iubire in familia mea si in sufletul meu; sa-mi dezvolt talentul de pictor, sa am prima mea expozitie personala; sa dezvolt o afacere online, sa castig bani din pasiune; sa devin Zeita vietii mele, prin descoperirea resurselor mele de femeie seducatoare, mama, sfatuitoare si amazoana; sa obtin permisul auto.

Am pornit de la 80 kg, acum am 71 kg si mi-am propus sa slabesc 25 kg (chiar daca nu integral in cadrul acestui program – voi continua pana la atingerea acestui target). Personal vreau sa ma bucur in fiecare zi, vreau sa fiu implinita in toate ariile (ca femeie, sotie, mama, artist) vreau relatii armonioase in familie, vreau sa imbunatatesc comunicarea intre si cu cei dragi, vreau sa ma bucur de feminitatea mea, plina de zambet, stralucire, cu mai multa grija fata de mine, vreau mai multa incredere si stima de sine. Profesional – sa-mi cladesc o afacere din pasiunea mea pentru pictura.

Vreau sa comunic clar, coerent, cursiv, sa-mi folosesc emotiile constructive si sa am o atitudine pozitiva, plina de incredere, care sa inspire prin exemplu.

Revenim curand cu informatii despre ceea ce fac concurentele noastre in fiecare saptamana, cum evolueaza si asteptam sa ne scrieti sugestii despre cum le putem ajuta sa isi atinga obiectivele de transformare in urma acestui program!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii