10 lucruri pe care nu le știai despre Kate Middleton

#1 Kate Middleton (38 de ani) și fostul președinte al Statelor Unite ale Americii George Washington sunt verișori despărțiți de 7 generații.

#2 Kate și William sunt înrudiți. Stră-străbunica lui Kate, Frances Elizabeth Greenhow, a fost a 10 x stră-străneapoată a lui Sir William Gascoigne, un cavaler care a murit în anul 1487.

El a fost căsătorit cu Lady Margaret Percy, a patra și cea mai tânără fiică a lui Henry Percy, Contele de Northumberland.

Contele a fost descendent al Regelui Edward al III-lea prin ambii săi părinți. Prințul Charles și regretata Prințesă Diana erau amândoi descendenți ai lui Sir William Gascoigne și a soției lui Lady Margaret. Asta îi face pe Kate și pe William verișori de gradul al 14-lea.

#3 În copilărie, Kate a făcut parte din distribuția unei piese de teatru în care a jucat rolul unei Lady care se îndrăgostește de un Prinț blond numit William.

#4 Kate a atins recordul la săritura în lungime și înălțime a liceului pe care l-a urmat.

#5 Kate este prima soție din familia regală a Marii Britanii cu studii universitare. Kate a studiat Istoria Artei.

#6 Ducesa de Cambridge l-a cucerit pe William purtând o rochie transparentă. Kate și William s-au cunoscut la Universitatea Sf. Andrei din Fife, Scoția. Aveau câteva cursuri împreună, iar în scurt timp au devenit prieteni.

La acea vreme, Kate forma un cuplu cu un alt student, Rupert Finch. În 2002, Kate a pășit pe podiumul unei prezentări de modă dedicată strângerii de fonduri.

Pe scenă, Ducesa a purtat o rochie transparentă care i-a lăsat lenjerie la vedere. Prezent la eveniment a fost și Prințul William, care a devenit atunci mult mai interesat de Kate.

La sfârșitul anului 2002, iubitul lui Kate a absolvit, cuplul s-a despărțit, iar Ducesa și câteva dintre prietenele ei s-au mutat în aceeași clădire cu Prințul.

Relația lor a început în 2002. Cinci ani mai târziu, cuplul s-a despărțit, însă nu pentru mult timp.

În 2010, Prințul William a cerut-o pe Kate de soție în Kenya. William i-a oferit inelul mamei lui, Prințesa Diana.

Inelul, realizat de bijutierul regal Garrard, este confecționat din aur galben și prezintă un safir oval Ceylon de 12 carate, înconjurat de alte 14 diamante solitaire.

Nunta cuplului din 2011 a costat undeva în jurul a 34 de milioane de dolari.

#7 În timpul școlii, porecla lui Kate ar fi fost „Prințesă în așteptare”.

#8 Porecla Ducesei pentru soțul ei ar fi „Big Willie”.

#9 Prințul William ar fi poreclit-o pe Kate „Babykins”.

#10 Kate luase în considerare la un moment dat să realizeze o linie vestimentară pentru copii după ce a lucrat în departamentul de vânzări al magazinului Jigsaw Junior.

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: Glamour.com

Citește și:

Duffy a detaliat agresiunea sexuală suferită cu o decadă în urmă: „Îmi amintesc durerea și încercările de a rămâne conștientă”

Însărcinată pentru a doua oară la nici un an de la nașterea primului copil! „Recunoscătoare pentru această mică rază de soare”

Prințul Harry regretă că s-a îndepărtat de familia regală: „Este copleșit de sentimente de vinovăție”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete