Prințul Harry regretă că s-a îndepărtat de familia regală: „Este copleșit de sentimente de vinovăție”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Prințul Harry (35 de ani) s-ar lupta cu distanța dintre el și restul familiei sale după separarea sa și a soției sale Meghan Markle (38 de ani) de familia regală a Marii Britanii.

Cuplul și fiul lor Archie în vârstă de 10 luni s-au mutat în zona metropolei Los Angeles, din regiunea California, iar Harry se simte „copleșit” de vină din cauza faptului că nu-i poate fi alături tatălui său, Prințul Charles (71 de ani), după diagnosticul pozitiv de coronavirus.

Prințul Harry regretă că s-a îndepărtat de familia regală: „Este copleșit de sentimente de vinovăție”

„În ciuda urcușurilor și a coborâșurilor, să audă că tatăl i-a fost diagnosticat cu o boală care îi pune viața în pericol a fost ca o trezire la realitate.

Este copleșit de sentimente de vinovăție din cauză că nu este mai aproape de casă în această perioadă”, a declarat o sursă, pentru publicația Us Weekly, citată de Popculture.

„Harry încearcă să mențină contactul regulat cu Regina și cu Charles, dar din pricina diferenței de 8 ore de fus de orar, apelurile sunt puține și la mare distanță între ele.

Membrii familie regale încearcă cu disperare să fie uniți în timpul acestei pandemii, dar le este greu fiind forțați să stea departe fizic unii de alții.”

Pe 25 martie, Casa Clarence a confirmat că Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19, dar că starea sa era una bună.

Diagnosticul a fost pronunțat cu doar 5 zile înainte ca Harry și Meghan să se separe oficial de familia regală a Marii Britanii.

Harry și fratele lui mare, Prințul William, au aflat vestea prin intermediul unui „sfâșietor apel telefonic”.

„În timpul apelului, Harry a admis că se simte extrem de neajutorat, aflându-se la peste 5 mii de mile în Los Angeles”, mai spune aceeași sursă.

„Prințul Charles a încercat să îl calmeze spunându-i că este ok și că simptomele sunt slabe, lucru care l-a liniștit puțin, însă Harry continuă să fie îngrijorat.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Asia Express 2020: Frații Ristei au părăsit competiția! Care sunt celelalte 5 echipe rămase în cursă?

Cele mai frumoase fotografii de la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea! Perechea a aniversat 3 ani de relație

Cum decurge viața Ducilor de Sussex după separarea de familia regală și mutarea în Statele Unite?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete