10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci la o nuntă


Spre deosebire de alte petreceri unde nu există prea multe reguli ce trebuie respectate, atunci când vine vorba despre o nuntă, există câteva detalii pe care orice invitat trebuie să le cunoască. Iată care sunt cele 10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci la o nuntă. 

Dacă urmează să participi la o nuntă, atunci trebuie să știi ce ar fi bine să nu faci, asta pentru a nu face o impresie proastă în fața mirilor, dar și în fața celorlalți invitați. Există câteva aspecte pe care nu ar trebui să le pierzi din vedere într-o astfel de situație.

10 lucruri pe care nu ar trebui să le faci la o nuntă

Chiar dacă probabil nu te-ai gândit la asta până acum, felul în care te comporți atunci când mergi la o nuntă poate spune multe despre tine. Evită să faci aceste 10 lucruri atunci când mergi la un eveniment de acest tip.

1. Să te îmbraci în alb!

Albul este culoarea miresei, iar purtarea unei ținute într-o astfel de nuanță este considerată o lipsă de respect. Alege o rochie într-o culoare mai închisă pentru participarea la o nuntă.

2. Să îți ceri partenera în căsătorie!

Dacă te-ai hotărât să îți ceri partenera în căsătorie, evită să faci acest lucru la nunta prietenilor voștri. Evenimentul este despre ei, iar acest lucru îi va face să pice pe locul doi.

3. Să ajungi târziu!

Ar fi bine să respecți ora pe care cei doi miri au stabilit-o pentru eveniment, dorindu-și ca încă de la începutul serii sala să fie plină.

4. Să vorbești despre problemele tale!

O nuntă nu este cel mai potrivit cadru pentru a vorbi despre problemele personale. Alege alte subiecte de discuție.

5. Să îți schimbi locul la masă!

Dacă mirii au ales un anumit loc pentru tine, cu siguranță au avut o motiv pentru a face asta. Astfel, nu îți schimba locul pentru că riști să dai naștere foarte multor probleme.

6. Să te lupți pentru a prinde buchetul!

Chiar dacă îți dorești să faci și tu pasul cel mare, evită să te lupți pentru a prinde buchetul. Acest gest nu te va pune într-o lumină favorabilă.

7. Să îți verifici telefonul în timpul ceremoniei!

Verificarea telefonului în timpul ceremoniei poate fi considerată o lipsă de respect la adresa celor doi miri, așa că renunță la acest obicei.

8. Să le pui mirilor întrebări despre organizarea evenimentului

În seara evenimentului, cei doi miri au o mulțime de lucruri pe cap, așa că nu este un moment potrivit să le ceri detalii despre organizarea nunții.

9. Să porți o ținută indecentă!

Ținutele indecente nu sunt potrivite pentru nicio ocazie, dar cu atât mai puțin pentru o nuntă. Evită să le îmbraci la un astfel de eveniment.

10. Să atragi atenția asupra ta!

Nu ar fi bine să atragi atenția asupra ta la nunta altcuiva, evenimentul este gândit pentru a-i pune pe cei doi miri în evidență.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cea mai simplă și rapidă rețetă de dulceață de căpșune, cu gust autentic

Ce manichiură să alegi vara asta? Iată câteva modele care să te inspire

8 beneficii ale caiselor. Nu trebuie să îți lipsească de pe masă!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri