10 filme pe care nu trebuie să le vezi după o despărțire

Fiecare dintre noi a trecut măcar o dată în viață printr-o despărțire dureroasă. În anumite situații, în multe relații acesta este un fenomen inevitabil, care poate veni mai devreme sau mai târziu din cauză că partenerii nu se mai înleleg și nu mai reușesc să ajungă la un numitor comun.

Cu toate acestea, despărțirea de fostul partener nu neapărat un lucru rău, ba poate fi chiar o nouă viață și un nou început pentru ambii parteneri. După ce încheie o relație, mulți oameni au dintr-o dată mult mai mult timp liber la dispoziție decât înainte și au tendința de a alege diverse activități care se pot face în singurătate. Trebuie să recunoaștem totuși faptul că separarea de persoana iubită nu este totuși un moment ușor, indiferent de relațiile care rămân apoi între foștii parteneri.

Multe persoane care sunt deprimate după o despărțire au tendința de a se uita la filme, pentru a umple cu ceva orele de singurătate. Cu toate acestea, nu este totuși indicat să te uiți la filme romantice în această perioadă, pentru că mai rău îți vor adânci tristețea.

Pentru a vedea o listă cu 10 filme pe care nu trebuie să le urmărești după o despărțire, urmărește materialul video de mai sus!

Foto: northfoto.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Topul Bookfest 2017 Paralela 45 și Cartea Românească

Câștigătorii Cannes 2017. „The Square', marele câștigător al trofeului „Palme dOr'

Cine sunt actorii care au dat viață personajului James Bond 007, de-a lungul timpului?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte