10 diferenţe între bărbaţi şi femei

10 diferenţe între bărbaţi şi femei

Pentru că suntem atât de diferiţi, uneori se ivesc mici conflicte între noi şi partenerul nostru, iar pentru a le aplana sau mai bine spus, pentru a le evită, trebuie să avem o comunicare eficientă. Această constă în cunoaşterea problemei în detaliu şi găsirea unei soluţii. Iată ce ar trebui să ştiţi despre ”obiceiurile” iubiţilor voştri parteneri.

1.Bărbaţii suferă mai mult decât femeile în urma unei despărţiri însă nu arată acest lucru. Potrivit mai multor studii efectuate de către cercetătorii americani, bărbaţii tineri suportă mai greu o despărţire şi asta pentru că parteneră lor este prima sursă de intimitate fizică şi emoţională, spre deosebire de femei care au deja experienţă relaţionării afective mai profunde cu familia şi prietenii apropiaţi.

2.Bărbaţii nu plâng în public, femeile plâng oriunde. Psihologii susţin că bărbaţii consideră plânsul un act de vulnerabilitate, prin urmare se abţin de la a-l face public.

Numeroase cercetări ştiinţifice au concluzionat că femeile plâng mai des şi mai intens decât bărbaţii, iar una dintre explicaţii ar consta în faptul că glandele lacrimale ale unei femei sunt mai mici decât ale unui bărbat şi că din această cauza lacrimile apar mai repede pe obraji.

Citeşte tot articolul aici
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii in familie