10 alimente care au sub 100 de calorii. Consumă-le în această perioadă dacă vrei să slăbești


Chiar dacă mai avem ceva de așteptat, numărătoarea inversă până la Crăciun deja a început, iar dacă plănuiești să dai câteva kilograme jos până de sărbători, trebuie să fii foarte atentă la alimentație. Astfel, trebuie să știi că existp 10 alimente care au mai puțin de 100 de calorii și care te pot ajuta să slăbești.

Medicii nutriționiști sunt de părere că pentru a ajunge la o greutate optimă, alimentația joacă un rol foarte important. Dacă vrei ca până la Crăciun să îți modelezi silueta, tot ce trebuie să faci este să consumi preparate cu un conținut scăzut de calorii și să îți stabilești un program de exerciții fizice, care să îți întărească muscultatura.

Noi am făcut o listă cu 10 alimente, care au mai puțin de 100 de calorii, iar dacă sunt combinate corect, acestea pot fi introduse în alimentație și te pot ajuta să scapi de de kilograme, fără să te înfometezi.

Urmărește materialul video pentru a vedea care sunt cele 10 alimente cu un conținut scăzut de calorii și încearcă să le introduci cât mai des în meniul tău, asta dacă îți dorești o siluetă armonioasă.

Foto: pixabay.com

Citește și:

Ce alimente să consumi pentru a combate alergiile de toamnă

Alimentele care îți curăță arterele. Consumă-le cât mai des pentru a-ți păstra inima sănătoasă

Alimentația mamei care alăptează. Ce alimente și băuturi sunt recomandate în timpul alăptării

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Video