Ziua de naștere a lui Kate Middleton, eclipsată de scandalul stârnit de ducii de Sussex. Ce mesaj i-au transmis Meghan Markle și prințul Harry ducesei?

Ziua de naștere a lui Kate Middleton eclipsată

Kate Middleton a împlinit 38 de ani pe 9 ianuarie, dar ziua de naștere a acesteia a fost eclipsată de scandalul stârnit de ducii de Sussex. Cu toate acestea, cei doi i-au transmis un mesaj ducesei. Ce urare i-au făcut?

Dacă în mod normal la începutul lunii ianuarie era în centrul atenției, având în vedere că este prima sărbătorită a familiei regale britanice, de această dată, Kate Middleton nu s-a mai bucurat de atenția publicului. Ziua ei de naștere a trecut aproape neobservată, având în vedere că atenția tuturor s-a concentrat pe anunțul potrivit căruia Meghan Markle și prințul Harry renunță la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice.

Ziua de naștere a lui Kate Middleton, eclipsată de scandalul stârnit de ducii de Sussex. Ce mesaj i-au transmis Meghan Markle și prințul Harry ducesei?

Între ducii de Sussex și cei de Cambridge a existat în permanență o tensiune puternică, iar acest lucru a fost cel mai bine sesizat în momentele importante. De ziua lui Kate Middleton, Meghan Markle și prințul Harry au ales să îi facă acesteia o urare, dar nu publicând un mesaj pe contul de instagram, ci limitându-se la un simplu comentariu lăsat în dreptul postării de pe contul de instagram al palatului  Kensington.

Meghan Markle și prințul Harry i-au transmis ducesei de Cambridge un mesaj cât se poate de simplu: “Îi urăm un călduros la mulți ani ducesei de Cambridge”

În contextul actual, Kate Middleton nu s-a bucurat de atenția presei și a publicului, lucru care se pare că a deranjat-o foarte tare. Chiar de ziua ei, ducesa de Cambridge a fost fotografiată la volanul mașinii, iar expresia ei a lăsat loc de interpretări. Dacă în mod normal este o apariție demnă de invidiat, de această dată, Kate Middleton a părut îngândurată și vizibil supărată.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton, Meghan Markle și prințul Harry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Justin Bieber suferă de o boală „momentan incurabilă'. „Mi-a afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general'

De ce nu au semnat prințul Harry și prințul William contracte prenupțiale cu soțiile lor?

Prima soție a lui Mihai Constantinescu: „Ochii lui m-au speriat îngrozitor. Până a ajuns în spital niciodată nu mi-a trecut prin gând că Mihai o să plece.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete