Prima soție a lui Mihai Constantinescu: „Ochii lui m-au speriat îngrozitor. Până a ajuns în spital niciodată nu mi-a trecut prin gând că Mihai o să plece.”

Prima soție a lui Mihai Constantinescu: „Ochii lui m-au speriat îngrozitor. Până a ajuns în spital niciodată nu mi-a trecut prin gând că Mihai o să plece.”

Prima soție a lui Mihai Constantinescu a fost invitată în emisiunea „Teo Show', difuzată de Kanal D, unde a vorbit deschis despre cel care a fost Mihai Constantinescu.

În ciuda faptului că mariajul lor s-a sfârșit în 2003, din cauza escapadei amoroase pe care a avut-o artistul cu Anastasia Lazariuc, respectul și relația lor de prietenie a rezistat până în ultima clipă. „Eu l-am pierdut acum pe cel mai important bărbat din viața mea după tata, care a murit acum 12 ani.

Mihai rămâne o persoană foarte specială. A fost un om extrem de inteligent, un om frumos, un om foarte bland și un om alături de care eu am trăit o viață absolut superbă. Relația noastră a fost foarte frumoasă, ne-am întâlnit de foarte tineri și ne-am iubit enorm. Acest lucru nu poate fi schimbat de nimeni și de nimic. Atunci când trăieștă o iubire cu cineva, trebuie să rămâi prieten cu acel om. Trebuie să fii recunoscător Universului că ți-a arătat-o', a declarat Mihaela Constantinescu.

Cei doi s-au văzut prima dată atunci când Mihaela avea 12 ani. La vremea respectivă, ea i-a luat un interviu. 8 ani mai târziu, cei doi s-au reîntâlnit și au rămas împreună… 28 de ani. „Am învăţat să iubesc şi mi-a arătat ce înseamnă să fii iubit. Diferenţa dintre noi era de 14 ani. Mie nu mi s-a părut niciodată o diferenţă mare, Mihai a avut întotdeauna un suflet de copil.

Eu aveam 20 de ani, iar el 34 de ani când ne-am cunoscut. Am fost împreună 28 de ani…. Noi am rămas foarte buni prieteni, ne cunoaştem de 40 de ani. Relaţia de prietenie dintre noi nu a încetat niciodată. Am fost întotdeauna într-o relaţie foarte strânsă şi cu el, şi cu Simona, şi cu oricine a fost în viaţa lui…', a mai spus fosta soție a artistului.

Înainte de criza importantă care i-a adus artistului sfârșitul, Mihaela Constantinescu recunoaște că i-a văzut suferința artistului în ochi. „Ochii lui m-au speriat îngrozitor. Până a ajuns în spital niciodată nu mi-a trecut prin gând că Mihai o să plece', a conchis femeia care i-a fost alături lui Mihai Constantinescu până la final.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete