Prima soție a lui Mihai Constantinescu: „Ochii lui m-au speriat îngrozitor. Până a ajuns în spital niciodată nu mi-a trecut prin gând că Mihai o să plece.”

Prima soție a lui Mihai Constantinescu: „Ochii lui m-au speriat îngrozitor. Până a ajuns în spital niciodată nu mi-a trecut prin gând că Mihai o să plece.”

Prima soție a lui Mihai Constantinescu a fost invitată în emisiunea „Teo Show', difuzată de Kanal D, unde a vorbit deschis despre cel care a fost Mihai Constantinescu.

În ciuda faptului că mariajul lor s-a sfârșit în 2003, din cauza escapadei amoroase pe care a avut-o artistul cu Anastasia Lazariuc, respectul și relația lor de prietenie a rezistat până în ultima clipă. „Eu l-am pierdut acum pe cel mai important bărbat din viața mea după tata, care a murit acum 12 ani.

Mihai rămâne o persoană foarte specială. A fost un om extrem de inteligent, un om frumos, un om foarte bland și un om alături de care eu am trăit o viață absolut superbă. Relația noastră a fost foarte frumoasă, ne-am întâlnit de foarte tineri și ne-am iubit enorm. Acest lucru nu poate fi schimbat de nimeni și de nimic. Atunci când trăieștă o iubire cu cineva, trebuie să rămâi prieten cu acel om. Trebuie să fii recunoscător Universului că ți-a arătat-o', a declarat Mihaela Constantinescu.

Cei doi s-au văzut prima dată atunci când Mihaela avea 12 ani. La vremea respectivă, ea i-a luat un interviu. 8 ani mai târziu, cei doi s-au reîntâlnit și au rămas împreună… 28 de ani. „Am învăţat să iubesc şi mi-a arătat ce înseamnă să fii iubit. Diferenţa dintre noi era de 14 ani. Mie nu mi s-a părut niciodată o diferenţă mare, Mihai a avut întotdeauna un suflet de copil.

Eu aveam 20 de ani, iar el 34 de ani când ne-am cunoscut. Am fost împreună 28 de ani…. Noi am rămas foarte buni prieteni, ne cunoaştem de 40 de ani. Relaţia de prietenie dintre noi nu a încetat niciodată. Am fost întotdeauna într-o relaţie foarte strânsă şi cu el, şi cu Simona, şi cu oricine a fost în viaţa lui…', a mai spus fosta soție a artistului.

Înainte de criza importantă care i-a adus artistului sfârșitul, Mihaela Constantinescu recunoaște că i-a văzut suferința artistului în ochi. „Ochii lui m-au speriat îngrozitor. Până a ajuns în spital niciodată nu mi-a trecut prin gând că Mihai o să plece', a conchis femeia care i-a fost alături lui Mihai Constantinescu până la final.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete