Workshop «Cum să construiesc relaţii sănătoase?»

Workshop «Cum să construiesc relaţii sănătoase?»

afis mamica urbana2

În perioada 11 noiembrie- 16 decembrie 2013, în fiecare luni seara între orele 18 h 30- 20 h 30, la cafeneaua La Belle Vie din Bucuresti vor avea loc ateliere de dezvoltare personala cu tema : « Cum sa construiesc relatii sanatoase ? ».

Atelierele sunt destinate doamnelor, mamicilor, femeilor din mediul de business si tuturor celor care îsi doresc sa îmbine cu succes viata personala cu cea profesionala, construind relatii sanatoase, pline de energie, cu ajutorul comunicarii relationale.

Workshopul se desfasoara pe parcursul a 6 seri, în care participantii vor descoperi instrumente eficiente de comunicare din perspectiva Metodei ESPERE®, cu abordari concrete ale situatiilor dificile (emotii negative, frici, blocaje, conflicte relationale).

« Indrazneste sa-ti traiesti propria viata, tu esti singurul care o poti trai » Jacques SALOME –psihosociolog, creator al Metodei ESPERE®

Antonia Noël este singurul trainer din România certificat de catre Institutul ESPERE International din Paris care sustine workshopuri de dezvoltare personala si conferinte prin Metoda ESPERE® deschise publicului larg. Ea este trainer CNFPA, jurnalista, colaboratoarea emisiunii « Totul despre mame » la Prima Tv si nu în ultimul rând mama lui Alexandre, 8 ani, de la care învata zi de zi sa-si desavârseasca meseria de Parinte.

Atelierele se vor desfasura în cadrul La Belle Vie din Bucuresti, str. Andrei Mureseanu nr. 27 (lânga piata Dorobanti), iar costul celor sase seri este de 420 lei.

Informatii : Asociatia La Belle Vie- femei si idei – tel : 0723 90 70 91

e-mail : [email protected]  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii