I wonder vă propune un Crăciun jazzy alături de Viorica Pintilie

12 decembrie este o zi specială pentru artista Viorica Pintilie – ea își lansează albumul Christmas time is here' într-un concert special la Cinema Pro, avându-l ca invitat pe Virgil Ianțu.

Albumul cuprinde 10 bijuterii muzicale, reinterpretări în manieră jazz ale unor evergreen-uri precum: Have Yourself a Merry Little Christmas', Baby, It’s Cold Outside', Christmas Time Is Here' sau White Christmas'. Alături de Viorica, pe scena de la Cinema Pro va urca trupa sa formată din Adrian Flautistu (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) și Iulian Nicolau (tobe), precum și un cvartet de coarde și un trio de suflători.

Viorica Pintilie, o voce de catifea are o poveste de dragoste extrem de frumoasă cu scena, de peste 15 ani – palmaresul său numără prezențe la festivaluri precum Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș (2013), Sibiu Jazz Fest (2013) sau The Gardener Jazz Festival (2015), concerte la București, Cluj, Sibiu, Iasi, Târgu Mureș, Suceava, Chișinău, dar și în Bulgaria, Cehia sau Portugalia. Mai mult, în 2016 a fost laureată specială a juriului alături de trupa sa la Sibiu Jazz Festival.

Viorica Pintilie a bifat colaborări cu precum Liviu Negru, Michael Acker, Paolo Profeti, Ciprian Pop, Sorin Romanescu, Ciprian Parghel, Catalin Milea, Jimmy Cserkesz. În 2014 și 2015, și-a pus amprenta pe proiectul “Beatles’n”jazz” cu Cornel Ilie și Cantaloop Band, trupă cu care s-a mai reîntâlnit și la “Elton John plays jazz”.

În cadrul “Stagiunii de jazz” de la Teatrul Act a impresionat în doua rânduri cu concertul de muzică braziliană “Oceano”, alături de George Natsis, Vlad Popescu și Ciprian Pop.

Nu ratați o experiență muzicală care vă va aduce emoția Sărbătorilor mai aproape. Așa cum declară și artista – „Pentru mine, sărbătorile de iarnă înseamnă magie. Bucuria şi entuziasmul copiilor, grija părinţilor să păstreze vraja din jurul Crăciunului, emoţia bunicilor că vor avea din nou familia acasă în jurul mesei'. Pentru alte experiențe unice pe care să le dăruiți celor dragi – www.iwonder.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte