Wilmark are un obicei ciudat în fiecare dimineață, care îl ajută să se mențină în formă! Copiii lui l-au dat de gol

Cunoscutul coregraf de origine columbiană Wilmark a fost invitat în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta', de la Antena 1, unde a venit alături de băieții săi, Loukas, în vârstă de 9 ani și Joakin, de 5 ani. 

Copiii și-au făcut o intrare spectaculoasă pe scenă, apoi i-au dat emoții celebrului lor tată, cu dezvăluirile pe care le-au făcut despre el.

Wilmark are un obicei ciudat în fiecare dimineață, care îl ajută să se mențină în formă

Îmi cunosc copiii foarte bine, dar nu garantez pentru răspunsurile lor', a mărturisit Wilmark, la începutul show-ului.

Cu această ocazie, Joakin și Loukas au spus că celebrul lor tată obișnuieste să bea dimineața apă cu bicarbonat, că acesta devine foarte amuzant atunci când rămâne doar în lenjerie intimă și că atunci când se supără… își „bate' soția la fund.

Ce va spune Wilmark în apărarea sa, dar și ce alte lucruri vor spune copiii săi despre el, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, într-o nouă edițe a show-ului „Aici eu sunt vedeta', prezentată de Cosmin Seleși.

Foto: Facebook

Citește și:

De ce nu se mai căsătoresc Bianca Drăgușanu și Victor Slav? Prezentatorul a făcut declarații neașteptate despre relația lui

Are 5 copii, dar se gândește să-și mărească familia! Anca Serea, dezvăluiri despre Adi Sînă: „El negociază cu mine să mai facem încă un copil'

Andrei Gheorghe ar fi putut fi salvat! Un medic cunoscut a spus cum s-a manifestat boala de care suferea jurnalistul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete