WhatsApp a făcut anunțul! Acestea sunt telefoanele pe care aplicația nu va mai funcționa începând cu anul 2018

Care sunt telefoanele pe care WhatsApp nu va mai funcționa

WhatsApp este aplicația folosită de o mulțime de persoane pentru a comunica și este preferată de utilizatori pentru că este considerată una dintre cele mai sigure căi de transmitere a mesajelor online. Începând cu anul 2018, WhatsApp va face o serie de schimbări, motiv pentru care există mai multe telefoane pe care aplicația nu va mai funcționa. 

Care sunt telefoanele pe care WhatsApp nu va mai funcționa?

Începând cu data de 30 iunie 2017, WhatsApp nu a mai funcționat pe Nokia Symbian S60. Dacă până acum doar posesorii acestui telefon au fost nevoiți să se reorienteze la un alt smartphone, începând cu 2018, lista telefoanelor pe care aplicația nu va mai funcționa se mărește. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții WhatsApp, aceștia menționând că aplicația nu va mai fi compatibilă cu BlackBerry OS, BlackBerry 10, Windows Phone 8.0 și  Nokia S40, potrivit mediafax.ro. Modificările vor fi aplicate începând cu data de 31 decembrie 2017.

“În momentul în care am început WhatsApp în 2009, utilizarea platformelor de telefonie mobilă arăta foarte diferit față de momentul actual. App Store era pe piață doar de câteva luni. Aproape 70 la sută dintre sistemele de operare folosite la momentul respectiv erau oferite de BlackBerry și Nokia. Sistemele de operare oferite de Google, Apple și Microsoft – care astăzi reprezintă 99.5 la sută din vânzări – constituiau mai puțin de 25 la sută din vânzări la momentul respectiv. Pe măsură ce înaintăm și privim la următorii șapte ani, dorim să ne concentrăm efortul și atenția asupra platformelor pe care majoritatea utilizatorilor le utilizează.”, a fost explicația postată de reprezentanții WhatsApp pe blogul companiei.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

WhatsApp vine cu o nouă actualizare! De acum poți să ștergi un mesaj timp de șapte minute după expediere

Folosești aplicația WhatsApp? Ai grijă dacă primești acest mesaj

Ce se întâmplă în fiecare dimineață cu mesajele tale de pe WhatsApp!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri