Ce se întâmplă în fiecare dimineață cu mesajele tale de pe WhatsApp!

Ce se întâmplă în fiecare dimineață cu mesajele tale de pe WhatsApp!

whatsapp

Trucuri pe WhatsApp sunt extrem de multe, iar în continuare le vom menționa pe cele care vă îmbunătățesc cel mai mult experiența din timpul utilizării.

WhatsApp beneficiază de una dintre cele mai numeroase comunități, având peste 800 de milioane de utilizatori activi în toată lumea. Facebook a plătit nu mai puțin de 19 miliarde de dolari pentru companie, iar Mark Zuckerberg a justificat această sumă afirmând că WhatsApp este una dinte puținele aplicații care au potențialul de a atinge un miliard de utilizatori.

5 TRUCURI WHATSAPP

Cum recuperezi mesaje șterse
Uneori se întâmplă să mai ștergem un mesaj, doar pentru a realiza mai târziu că acest ne era necesar dintr-un anume punct de vedere. WhatsApp face backup la mesagerie în fiecare dimineață la ora 4, iar dacă vreți să recuperați mesajele șterse, cea mai ușoară metodă este să dezinstalați și să reinstalați ulterior aplicația. Atunci veți avea opțiunea de a restabili baza de date cu mesajele din ultimele șapte zile.
Utilizatorii de Android pot avea acces și la mesajele mai vechi de șapte zile prin instalarea unei aplicații pentru administrarea fișierelor.

Cum ascunzi activitatea
După cum probabil știți, în dreptul contactelor apare de multe ori expresia „Last seen on…'. În cazul în care vreți să vă ascundeți activitatea, trebuie să acceasți meniul, urmat de „Setting', „Account' și „Privacy'. La „Status' puteți selecta „Nobody', iar atunci nimeni nu va mai putea vedea când ați fost activ pe WhatsApp ultima oară. Trebuie menționat că din acel moment, nici voi nu veți mai putea vedea activitatea altora.

Vezi continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse