Walk Of Fame gazduieste de astazi steaua lui Victor Rebengiuc

Proiectul din Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a magazinului Cocor si a centrului istoric al capitalei, a debutat pe 31 ianuarie, prin acordarea primei stele din cadrul proiectului actorului Florin Piersic. Walk of Fame va gazdui stelele celor mai cunoscuti actori romani in semn de apreciere a valorilor artistice din Romania.

Victor Rebengiuc, actor Victor Rebengiuc, actor

„Distinctia acordata lui Victor Rebengiuc reprezinta urmatorul pas din cadrul proiectului nostru Walk Of Fame prin care dorim sa acordam distinctii lunare artistilor romani consacrati. Succesul primului eveniment ne-a facut increzatori in atingerea obiectivului de a transforma Piata Timpului intr-un landmark al Bucurestiului' declara Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei Cocor.

Fiind strategic pozitionat in centrul istoric al capitalei si urmand modelul celebrei Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din Piata Timpului sustine strategia Cocor de promovare a valorilor romanesti. Alegerea lui Victor Rebengiuc pentru primirea celei de-a doua stele pe Walk of Fame a fost realizata in urma unui studiu desfasurat pe www.cinemagia.ro.

Victor Rebengiuc, un om pentru oameni care a reusit sa incorporeze in definitia cuvantului arta, adevarul si maiestria. De la domnia sa am invatat ca teatrul este cuvantul vietuit asa cum arhitectura este sculptura locuita. Va multumim pentru universul plin de emotie si descoperiri pe care il construiti pentru noi de fiecare data cand pasiti pe scena' a declarat George Ivascu, Director General al Teatrului Metropolis.

„Cred ca, de acum inainte, pentru foarte multe generatii, Nicolae Moromete va fi imaginat asa cum l-a intruchipat Victor Rebengiuc. Moromete din filmul lui Stere Gulea este credibil, asa cum sunt toate personajele jucate de acest actor cu geniu, pentru ca maestrul Rebengiuc stie sa se apropie de fiecare rol in parte construindu-i o personalitate unica, intelegandu-i fiecare gest si fiecare gand a declarat Virgil Nitulescu, Director Muzeul Taranului Roman.

Proiectul Walk of Fame a fost lansat la initiativa Cocor si a Teatrului Metropolis si se va desfasura in colaborare cu Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB). In perioada urmatoare, alte personalitati ale culturii romane vor intra in randul stelelor de pe Walk of Fame.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri