Fundatia Scheherazade a finalizat lucrarile de renovare a Spitalului Marie Curie

Wajiha Haris, Fundatia Scheherazade

Doamna Wajiha Haris, preseinta Fundatia Scheherazade

Scheherazade a initiat proiectul in 2007, an in care s-a si infiintat. De atunci si pana in prezent a reusit sa stranga prin diferite campanii suma de 1,2 milioane de EUR, suma necesara renovarii celor 6 etaje ale spitalului (etajele 2-7).

Spitalul Marie Curie este cel mai mare spital pentru copii din Romania, cu o structura de aproximativ 10.000 m.p., in acest spital sunt ingrijiti anual un numar de 166,171 copii din intreaga tara in 2010.

Misiunea Fundatiei Scheherazade este sa vina in ajutorul copiilor, indiferent de mediul social din care provin, religie sau rasa, prin construirea de parteneriate durabile cu Guvernul, sectorul de business si societatea civila. Fundatia Scheherazade intentioneaza sa imbunatateasca conditiile de mediu sanitar, sa promoveze activitati ce pot salva vieti si sa sponsorizeze activitati ce vin in sprijinul protectiei copilului. Convingerea Fundatiei este aceea ca succesul adevarat vine in momentul in care se impartasesc idei, aspiratii si convingeri.

Cea mai buna dovada in acest sens este spitalul Marie Curie, proiect care la numai trei ani de la lansare se dovedeste a fi un real succes pentru intreaga comunitate din Romania.

Spitalul Marie Curie Spitalul Marie Curie

Fundatia Scheherazade multumeste tuturor sponsorilor si partenerilor care de-a lungul timpului s-au implicat in stangerea de fonduri, printre care: Enel Cuore Onlus, Fundatia Vodafone Romania, Fundatia Copii Sanatosi, Philips, Prefectura Municipiului Bucuresti, Colgate, Wolf Theiss, Carrefour, Autoitalia Group.

Inaugurarea Spitalului Marie Curie

Inaugurarea Spitalului Marie Curie
Ieri, 9 februarie 2011, in sala Amfiteatru a Spitalului Clinic de Urgenta Marie Curie, a avut loc evenimentul de inaugugurare organizat de Fundatia Scheherazade impreuna cu Enel Cuore Onlus. In cadrul acestei eveniment Fundatia Scheherazade a anuntat in mod oficial finalizarea cu succes a lucrarilor de renovare pentru intregul spital.

In cadrul acestui eveniment au fost prezenti aproximativ 100 de oaspeti atat oficialitati – Domnul Presedinte Emil Constantinescu, Excelenta Sa doamna Magdalena Bogdiziewicz ambasadoarea Poloniei, Excelenta Sa domnul si doamna Mark Gitenstein ambasadorul SUA, sotia ambasadorului Ungariei doamna Erzsebet Bajtai, domnul Alexander Filipov ambasadorul adjunct al Bulgariei, reprezentanti ai ambasadei Italiei, Japoniei, Quatar, Iraq, Olanda, Canada, domnul Sorin Oprescu primarul general al capitalei, precum si personalitati de seama – Bryan Jardine de la Wolf Theiss, Herbert Stein de la Autoitalia, Mariela Neagu, Daciana Sarbu, Theodor Paleologu, Printesa Lia a Romaniei, Printesa Eleonora a Danemarcei, Guy Reynolds presedintele Colgate, Ioana Tariceanu, Daniela Nane, Andrei Gheorghe, Lorina Pop Seres.

De asemena au fost prezenti si importanti reprezentanti ai societatii civile din Romania care au raspuns cu entuziasm invitatiei primita din partea Fundatiei Scheherazade.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri