Vremea este foarte rece pentru această dată! Meteorologii au emis o nouă avertizare

Vremea este foarte rece pentru această dată! Meteorologii au emis o nouă avertizare

După câteva zile bune de vreme deosebit de rece pentru această perioadă, dar și precipitații abundente în toată țară, vremea nu dă prea multe semne de îndreptare. În mai multe regiuni ale țării vor continua ploile și ninsorile. 

Vreme rece în toată țara în mijlocul primăverii

Până astăzi în jurul orelor 14 este în vigoare un cod galben de vreme rece. În această perioadă, vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice, unde viteza la rafală va atinge 55 – 65 km/h. La munte se vântul va depăși 70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

În Moldova și în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali va continua să ningă şi se va depune strat de zăpadă, iar în nord-estul Munteniei şi nordul Dobrogei vor fi precipitaţii sub formă de lapoviță și ninsoare, conform Administrației Naționale de Meteorogie. Pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de precipitații de 15-20 l/mp.

De asemenea, meteorogii au emis o informare de vreme deosebit de rece pentru această dată, care este valabilă până mâine la ora 09:00. Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toate regiunile.

În noaptea de vineri spre sâmbătă (21/22 aprilie) temperaturile vor fi preponderent negative, se va produce brumă în cea mai mare parte a ţării și, local, îngheţ la sol.

Foto: pixabay.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Călătorii nu își mai pot cumpăra bilete RATB prin SMS. Regia suspendă temporar serviciul

Ploile și ninsorile continuă! Meteorologii au emis noi avertizări de vreme capricioasă

Camere de supraveghere ascunse în cuierele din toalete, vestiare și cabine de probă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri