Camere de supraveghere ascunse în cuierele din toalete, vestiare și cabine de probă

camere de supraveghere ascunse in cuiere

Anul trecut, în 3 toalete din Florida, au fost descoperite camere de supraveghere spion ascunse în cuierele amplasate în aceste încăperi.

Conform www.dailymail.co.uk, se pare că la acest gest, de spionare a celor care foloseau toaletele, au recurs câteva persoane cu tulburări de comportament, mai precis cu înclinații perverse.

Aparent, aceste cuiere nu aveau nimic diferit față de cuierele obișnuite. La o privire mai atentă însă, aceste obiecte aveau încorporată o cameră minusculă. Poliția din Florida a făcut apel în mod repetat la oameni să studieze cu atenție cuierele în care își agață hainele atunci când folosesc toaletele, vestiarele sau cabinele de probă.

Cuierele-spion pot fi achiziționate de oricine, în orice colț al lumii, la un preț mai mult decât convenabil: 20 de lire sau 25 de dolari. Ele se găsesc la vânzare sub denumirea de “dispozitive de securitate” și pot înregistra continuu timp de 2 ore.

Deși în România nu s-au semnalat astfel de cazuri până în prezent, nu trebuie să fim mai puțin prevăzători. Și asta cu atât mai mult cu cât pe site-urile românești specializate se comercializează de ceva vreme astfel de microcamere spion încorporate în cuiere, la prețuri ce nu depășesc 300-400 de lei.

Autor: Oana Anghel

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri