Vrei să știi care a fost cel mai urmărit moment din Ferma?

Ferma - Un nou inceput!

Telespectatorii români au fost fascinați de acest reality-show cu vedete care trăiesc împreună timp de trei luni într-o fermă departe de civilizație și de confort, fără acces la telefoane, televizor, internet dar și fără nici un aparat electronic…. Vrei să știi care a fost cel mai urmărit moment din Ferma? 

20 de concurenți, 1 prezentator, 1 mentor, 3 luni de filmări, 50 de ediții ale emisiunii, 3 zile pe săptămână în care telespectatorii au urmărit fiecare mișcare din fermă – acestea sunt cifrele pe care le știu mulți fani ai emisiunii. Însă sezonul Ferma – Un nou început! care tocmai s-a încheiat are în spate cifre impresionante, venite din partea celor aproximativ 200 de persoane care au lucrat în echipă. Câți litri de apă și cafea, câte porții de mâncare a consumat echipa, câte cuie și câți metri cubi de lemne s-au folosit?

Vrei să știi care a fost cel mai urmărit moment din Ferma? Ei bine, a fost despre Brigitte și Pastramă și duelul acestora: reach de aproximativ 1.5 milioane, peste 6.400 reacții, comentarii și shares!

Pe durata celor 3 luni de filmări, echipa a parcurs aproximativ 4.500 kilometri numai pe drumul dintre cazare și fermă. Iar distanța cea mai mare dintre cazare și fermă era de numai 12 kilometri, deci au fost multe, foarte multe drumuri dus-întors!

Pentru pregătirea arenei pentru toate duelurile, au fost necesare peste 105 ore în care echipa a montat decoruri, lumini, a setat camere pe poziții și a testat fiecare probă. Pe durata filmărilor, au fost folosite peste 200 kilograme de cuie și 260 de metri cubi de lemne pentru foc și probe.

În cele 3 luni petrecute la Văliug s-au băut aproximativ 30.000 de litri de apă, iar echipa de producție a băut aproximativ 2.500 de litri de cafea și a mâncat 8.500 de porții de mâncare. Dacă atunci când a ajuns în fermă avea numai 1 kilogram, Luna cântărește acum peste 33 de kilograme.

Foto: PR

Citește și:

Soția lui Florin Călinescu a fost o victimă nevinovată a destinului

De ce prințul William nu poartă verigheta? Soția sa o are mereu pe deget, însă el nu!

Cum se lasă medicii de fumat

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete