De ce prințul William nu poartă verigheta? Soția sa o are mereu pe deget, însă el nu!

De ce prințul William nu poartă verigheta
Vezi pozele

Este simbolul căsătoriei, iar superstițiile spun că nu ar trebui dată niciodată jos de pe deget, dar cu toate acestea, de ce prințul William nu poartă verigheta? În timp ce soția sa, ducesa de Cambridge, o are mereu pe deget, el nu ține cont de acest aspect. Care este motivul?

Prințul William și Kate Middleton formează unul dintre cele mai iubite cupluri ale familiei regale britanice, iar povestea lor de dragoste reprezintă un exemplu pentru o mulțime de persoane. Au întâmpinat dificultăți, lucrurile nu au fost mereu roz între ei, ba chiar au apărut zvonuri potrivit cărora prințul William i-ar fi fost infidel ducesei, dar au reușit să treacă peste aceste detalii și să rămână împreună.

De ce prințul William nu poartă verigheta?

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, iar nunta lor a fost urmărită de o lume întreagă. Imediat după ce au devenit o familie, cei care le-au studiat cu atenție fiecare gest au descoperit un lucru ciudat pentru un cuplu de tineri căsătoriți: prințul William nu poartă verigheta. Mulți ar considera acest lucru o lipsă de respect la adresa soției, dar în realitate, prințul William are un motiv pentru care refuză să poarte inelul pe deget.

Spre deosebire de fratele său, prințul Harry, care este un fan al bijuteriilor, prințul William refuză să poarte astfel de accesorii. Acesta și-a motivat alegerea de a nu purta verigheta explicând că nu îi plac bijuteriile, lucru confirmat și de reprezentanții familiei regale britanice. În plus, având în vedere că nunta sa cu Kate Middleton a fost urmărită la nivel mondial, în această situație nu se mai pune problema ascunderii statului civil, o lume întreagă știind că cei doi formează un cuplu.

Prințul William nu este singurul membru al familiei regale britanice care a decis să nu poarte verigheta. În aceeași situație este și prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul William și Kate Middleton.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Este o mică vedetă! Fotografia cu fetița Adelinei Pestrițu a strâns peste 50.000 de aprecieri!

Iulia Vântur, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Transformarea radicală a vedetei

Povestea bentițelor pe care Marian Nistor și soția acestuia, Dorina, le poartă în fiecare zi. Cum a apărut această pasiune?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete