Înălțimea adevărată a lui Tom Cruise, subiect de mari dezbateri

Tom Cruise inaltime

Înălțimea adevărată a lui Tom Cruise a fost subiect de dezbateri în multe articole și emisiuni din străinătate. Concluzia finală a fost că șarmul actorului nu e nicidecum știrbit de centimetri lipsă sau de statura impozantă. Cât de scund ți se pare că este Tom Cruise? Sau cât de înalt?

Speculații au fost și nu puține: se pare că Tom Cruise abia dacă atinge 1,70, iar la evenimente importante, când trebuie să se prezinte impecabil pe covorul roșu, actorul folosește pantofi cu talpă dublă care-i mai pot adăuga circa 3 centimetri în plus sau mai mult…

Totuși, trebuie să recunoaștem, de-a lungul anilor, popularitatea actorului nu s-a bazat pe înălțime.

În Top Gun, filmul care l-a consacrat pe Tom Cruise, șarmul și senzualitatea virilă a protagonistului era aproape palpabilă. A cucerit, cu acest film, inima femeilor care visau în taină la eternul rebel pilot, pregătit să le salveze sau să ofere supremul sărut aducător de fiori și fluturi în stomac.

După ToP Gun traiectoria profesională a lui Tom Cruise a fost ascendentă și într-o viteză amețitoare. Chiar dacă mariajul cu actrița Nicole Kidman, cu câțiva centimetri mai înaltă decât el, s-a destrămat, actorul și-a găsit liniștea în brațele unei alte colege de platou, Katie Holmes, cu care a făcut o fetiță, mariaj destrămat mai apoi într-o discreție absolută. Alegerea unui alt cult religios sau înființarea propriei case de producție de film, prin care și-a realizat proiectele cinematografice, dovedesc încă o dată că esența curajului nu ține cont de înălțime.

Chiar dacă nu e un actor înalt, pleiada de artiști care îi țin isonul înălțimii modeste este vastă: Danny de Vito, regretatul Prince, Mark Wahlberg, Elijah Wood, Daniel Radcliffe, Jason Statham, Joaquin Phoenix.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Are 64 de ani, dar nu îi dai mai mult de 40. Cum arată astăzi celebra Ornella Muti?

Galeria designerilor români caută următorul designer talentat. Interviu cu Teodora Stancu, marketing manager

Ce ținută a ales Carmen Iohannis pentru întâlnirea cu Papa Francisc? Uite ce semnificație are culoarea rochiei pentru care a optat

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete