Vrei să îți supraveghezi copilul la grădiniță? Acum există o aplicație care te ajută să faci acest lucru

aplicatie

aplicatie gradinita

Părinții vor să își știe tot timpul copiii în siguranță, motiv pentru care apelează la diferite softuri și aplicații prin care să fie conectați la tot ce se întâmplă cu copiii lor.

Acum, cei care vor să știe ce fac cei mici la grădiniță au un ajutor în plus. Un grup de tineri au gândit o aplicație care contorizează toate activitățile copiilor. Mai exact, orice părinte care are această aplicație va primi informații care îi vor arăta cât a dormit copilul, dacă a mâncat sau ce activități a avut în timpul programului școlar. Aplicația nu este gândită să funcționeze ca o cameră de supraveghere, care să trimită filmări părinților, ci trimite o galerie foto la care fiecare părinte are acces în mod individual. În plus, părinții pot primi și o serie de comentarii cu privire la anumite activități ale copiilor, dar și facturi sau documente de ordin administrativ.

Această platformă a fost creată acum 6 ani și poate fi folosită de educatori, părinți și manageri de grădiniță. Prin intermediul aplicației, comunicarea dintre părinți și cadrele didactice este îmbunătățită, lucru care facilitează dezvoltarea unui program educațional care să se potrivească cu nevoile copiilor.  Raportul pe care părinții îl primesc zilnic este de mare ajutor și asta pentru că astfel pot supraveghea mult  mai ușor atitudinea și comportamentul fiecărui copil în parte.

 

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Despre Balena albastră' şi ce îi atrage pe tineri la acest joc

Cum ar fi să avem un program de 'Școala altfel' un întreg semestru?

Folosirea internetului în timpul orelor scade performanțele școlare

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro