VIVA! Charity Gala s-a amânat

Din respect pentru victimele tragediei de vineri seara din clubul Colectiv, Ringier Romania a luat decizia de a amâna Viva Charity Gala, eveniment aflat la cea de a treia ediție și programat inițial pentru 9 noiembrie.

Gala va fi reprogramată, vom reveni în perioada următoare cu detalii.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

În urmă cu patru ani, Fundaţia Ringier lansa programul „Ajută Copiii!', menit să vină în sprijinul copiilor afectaţi de maladii cumplite, dar vindecabile. Din 2013 si pana acum, eforturile de strângere de fonduri pentru micuţii din program au fost impulsionate prin lansarea Viva! Charity Gala, care a devenit unul dintre cele mai cunoscute evenimente caritabile din Capitală. Anul acesta, Viva! Charity Gala este centrată în jurul unei licitaţii silenţioase de obiecte de artă şi de decor, cele mai multe unicat.

Consideraţi cel mai bine vânduţi pictori în viaţă, Sorin Ilfoveanu şi Ştefan Câlţia ţin capul de afiş al licitaţiei organizate în cadrul noii ediţii Viva! Charity Gala.

1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 19

Celor doi mari artişti li se alătură alţi pictori, fotografi, designeri, dar şi companii, ce au ales să susţină evenimentul donând lucrări în ediţii limitate sau chiar unicat.

Astfel, generaţia nouă de pictori este prezentă în cadrul licitaţiei prin Mihai Zgondoiu, Răzvan Năstase şi Tudor Plăieşu, ce donează lucrări realizate prin tehnici neconvenţionale, serigrafie sau pictură în vin. Poate cei mai celebri doi fotografi români, Cosmin Bumbuţ şi Alex Gâlmeanu, sunt prezenţi prin două compoziţii alb-negru sensibile.

La limita dintre fotografie şi studiu antropologic, Florin Ghenade donează una din piesele proiectului „Arbori Bătrâni, vernisat până la finalul acestei luni de Galeria Posibilă, cea care pune la dispoziţie şi colajul Last Day of Spring'. Lucrarea face parte din proiectul Tăietura perfectă, construit în jurul lumii pictorului Ştefan Câlţia şi a designerului vestimentar Valentina Vidraşcu – cea care, la rândul său, este prezentă în cadrul licitaţiei cu o ie lucrată manual.

Unul dintre cele mai preţioase obiecte licitate în seara de 9 noiembrie este colierul Imperiale, donat de Le Midì, o creaţie unică din 148 de perle cultivate și 3 trandafiri de coral sculptaţi manual, cu accente de jad. Materialele preţioase, dar de cu totul altă natură, compun altă piesă de rezistenţă a licitaţiei, consola „Love Birds', realizată de Hamid Nicola Katrib din marmură Calacatta şi lemn Wenge.

Designul interior este reprezentat în cadrul Viva! Charity Gala şi prin sculptura Serafim', realizat din lemn şlefuit dintr-o veche uşă a unei case din Sibiu, şi prin două piese superbe: scaunul Lana pentru Photoliu, ce s-a bucurat anul acesta de apariții în publicații precum Vogue Living, The Wall Street Journal sau The New York Times, şi fotoliul Pogany, o creație unică, realizată de decoratoarea Genoveva Hossu.

Catalogul de licitaţii este completat de două dintre companiile-sponsor ale Galei: Douglas donează parfumul exclusiv Sospiro Opera, iar Lexus România licitează un drive test de o săptămână la volanul noului SUV Lexus NX.

Și tu poți să ajuți! Oricine poate sprijini cauza acestor micuţi, donând un SMS de 2 euro la numărul 8828 sau licitând, chiar şi de la distanţă, unul dintre obiectele din cadrul Galei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse