Virgil Ianțu te învață cum să slăbești fără să te duci la sală! Prezentatorul a dezvăluit ce exerciții face acasă pentru a se menține în formă: „Am o disciplină”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați prezentatori TV de la noi. A reușit să rămână în atenția publicului ani de zile și este apreciat de o mulțime de telespectatori. Astăzi, prezintă emisiunea „Câștigă România', care este difuzată pe TVR 2.

Invitat în cadrul emisiunii „Vedetele răspund', a Revistei Avantaje, Virgil Ianțu a vorbit cu sinceritate despre felul în care se menține în formă. Deși nu a mai ajuns la sala de sport de multă vreme din cauza programului aglomerat, prezentatorul susține că nu uită să facă mișcare în mod regulat.

Virgil IantuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Virgil Ianțu te învață cum să slăbești fără să te duci la sală

Prezentatorul a mărturisit ce exerciții face acasă, dar și ce alimentație adoptă.

„Nu am mai fost la sală de trei luni și jumătate, dacă nu patru, și cu rușine în suflet o spun. Nu am mai apucat o zi liberă, să zic că nu am nimic de făcut. Sau am avut seara plină, ori nu dorm după concert, rămân activat și atunci nu mă pot duce obosit la sală. Trebuie să revin la activitatea asta pentru că îmi face foarte mult bine. Am avut perioade, în care programul nu era atât de încărcat, cum a fost în pauza din televiziune și reușeam să îmi fac timp pentru asta. Dar fac exerciții acasă.

Datorită lui Valentin Vasile cu care eu am început să fac serios mișcare și să îmi organizez modul de alimentație. Am o disciplină, știu când scap, știu când nu fac bine. Repar ce e de reparat și nu fac excese mari, nici nu mai pot să mănânc mult, nu mai pot să mănânc orice oricând. Din când în când îmi fac pofte așa rar, dar sunt echilibrat.

Fac niște exerciții. Am niște proptele cu mânere, fac flotări, alea sunt foarte bune, planșă. Am ajuns să fac planșă de 4 minute la un moment dat, ceea ce e foarte mult, dar acum o iau de la 2 minute jumate de când nu am mai făcut. Am și niște gantere pe care le mai folosesc, mai fac abodomene. Dacă ai probleme cu coloana, e mai bine să faci planșă. Orice mișcare e binevenită și arlergatul,' a povestit Virgil Ianțu, pentru Revista Avantaje.

Pentru a afla mai multe detalii urmărește întregul interviu în materialul video de mai jos!

Astăzi stăm de vorbă cu Virgil Ianțu, prezentatorul emisiunii …

În cadrul emisiunii VEDETELE RĂSPUND, stăm de vorbă cu Virgil Ianțu.

Posted by Revista AVANTAJE on 21 Decembrie 2017

 

Foto: Captură Video, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Virgil Ianţu a îmbătrânit cu 20 de ani, dar și-a revenit

Adevăr sau provocare cu Virgil Ianțu: „Acesta este talentul meu ascuns'

La 46 de ani are o mulțime de admiratoare! Cum se menține în formă Virgil Ianțu: „Nu mănânc mult!'

Virgil Ianțu: 'Sunt un tată corect, dar mai degrabă un tată bun'

Virgil Ianțu revine în televiziune: 'Nu avem acest format de emisiune la noi în țară!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete