Virgil Ianţu a îmbătrânit cu 20 de ani, dar și-a revenit

Virgil Ianţu a îmbătrânit cu 20 de ani pentru rolul din filmul lui Iura Luncașu, ,,Ghinionistul'. O capodoperă de machiaj semnată de Cristian Bucă.

Virgil Ianţu a îmbătrânit

Pe 8 decembrie, în cinematografele din toată țara va avea loc premiera noului film românesc „Ghinionistul'. Cel de al patrulea lungmetraj al lui Iura Luncașu este o comedie cu elemente de filosofie de viață și de artă.

Virgil Ianţu a îmbătrânit pentru a fi convingător

Nu vă lăsați păcăliți: Virgil Ianțu nu va arăta așa peste 20 de ani pentru că Virgil Ianțu nu va cheli niciodată! Cu atât mai mult, machiajul realizat de make-up artistul Cristi Bucă este o creație în sine care reușește să schimbe personalitatea actorului, aducând-o în matca rolului.

În film, Virgil Ianțu este un tată dedicat, dispus să-i ofere fiicei sale tot sprijinul material necesar. Domnul Dinu, va descoperi pe propria-i piele că cele mai importante lucruri pentru un copil sunt atenţia şi iubirea necondiţionată. Relaţia conflictuală pe care Dinu o are cu fiica sa, interpretată de actrița clujeană Sânziana Tarţa, îl va face să reconsidere tot felul său de a fi.
Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel evoluează în rolurile principale. Distribuția este completată de: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.

Scenariul filmului ,,Ghinionistul' este semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, producători ai comediei fiind Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Povestea comediei „Ghinionistul' este despre haz de necaz, despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că este urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe „pieze rele' în jur!

Virgil Ianţu a îmbătrânit

Virgil Ianţu a îmbătrânit cu ajutorul unui make-up artist genial: Cristian Bucă

Surpriza de a-l vedea pe Virgil Ianțu transformat în așa manieră și în asemnea măsură este dublată de surpriza de a-l cunoaște pe cel care a realizat transformarea, cu artă dar și co tehnică uluitoare. „Share the beauty' este motto-ul site-ului său, www.cristianbuca.com. Dive, frumuseți clasice, frumuseți ermetice și frumuseți rebele sau ingenue te privesc din site-ul artistului; dar și machiaje fantezie, de podium.

In 2014 a absolvit programul de master al Cinema Makeup School Hollywood. Nu este prima dată când realizează machiaj de film. A lucrat, de asemenea, pentru „Aferim' (România) și Les Licornes (Franța). Are o vastă experiență în televiziune, în pentru showri de modă, pictoriale de revistă și publicitate.
De altfel, artistul are un palmares vast, impresionant având în vedere că abia a împlinit 30 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte