Vino la Summer Bike Fiesta!

Dacă n-ai facut-o deja, nu uita să te înscrii AICI!

Andrei Penu, instructor World Class, Master Trainer Schwinn Cycling, una dintre gazdele Summer Bike Fiesta, a enumerat pentru voi, câteva beneficii ale mersului pe bicicletă.

"Cele mai importante avantaje fizice sunt legate de scăderea în greutate şi de tot ceea ce o însoţeşte – un nivel optim al colesterolului, tensiunea arterială menţinută în parametrii normali, o presiune mai mică asupra articulaţiilor în timpul efortului, ameliorarea activităţii inimii şi a plămânilor, etc.

Mersul pe bicicletă tonifică musculatura şi, treptat, ne ajută să ne îmbunătăţim densitatea osoasă. Tot mersul pe bicicleta este reponsabil de creşterea ratei metabolice bazale, ceea ce înseamnă creşterea vitezei de ardere a grăsimilor, prin intermediul oricărui tip de efort fizic.

Beneficiile psihice ţin de o mai mare încredere în propria apariţie, un somn mai bun şi chiar de o mai mare putere de concentrare asupra lucrurilor pe care le aveţi de rezolvat într-o zi obişnuită. Nu în ultimul rand, bicicleta este un mijloc de transport plăcut şi consumă calorii, în loc de benzină", adaugă Andrei.

Aşadar, vă aşteptăm sâmbată, 3 august, la ora 18:30, în parcarea Bucureşti Mall! V-am pregatit super concursuri, cu premii pentru toată lumea.

La ora 19.30, vom porni în grup organizat către Roaba de Cultură, din Parcul Herastrau, unde veţi avea parte de o tombolă cu nenumarate surprize. Marele premiu pus la bataie în cadrul tombolei – o bicicletă b’twin 5 original, oferită de Decathlon.

Seara se va încheia cu un concert de zile mari – vor fi alături de noi band-ul SuperChill şi Julie Mayaya – Vocea României.

N-ai bicicleta? Nu-ţi face griji! Unica si i’Velo îţi rezervă una. Trebuie doar să te înscrii AICI!

Sponsorii evenimentului: Bucureşti Mall & Albacher Radler

Partenerii evenimentului: i’Velo & Green Revolution, Decathlon, World Class, BGS, Aquatique, Ivatherm, Cofetaria Confituria, Creative Arts, FabulousBaskets.ro, SapunZain.ro, LampioaneChinezesti.ro, Max Factor, Canyon, Eventix.

Credit foto – Andrei Penu, instructor World Class, Master Trainer Schwinn Cycling

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri