Cine este Daria Văcăroiu, fetița care a cântat la harpă la „Românii au talent”? I-a lăsat fără cuvinte pe jurați

Daria Văcăroiu a prezentat la audițiile emisiunii „Românii au talent', de la Pro TV,  un moment emoționant și a reușit să-i facă pielea de găină lui Florin Călinescu. Daria a cântat la harpă o melodie sensibilă și i-a făcut pe toți să viseze.

Astfel, Daria a reușit să se califice în semifinalele concursului și va urca din nou pe scenă vinerea aceasta. Pentru ultima semifinală LIVE, concurenta a pregătit un număr fascinant, care cu siguranță va ajunge la inimile telespectatorilor.

Cum și-a început Daria Văcăroiu cariera muzicală?

Daria și-a descoperit talentul muzical la vârsta de 5 ani, atunci când a început să studieze pianul. La 7 ani a devenit elevă a Colegiului Național de Muzică George Enescu, secția pian, iar canto și harpă studiază în particular. Programul ei zilnic este foarte încărcat și învață mult deoarece își dorește să devină un artist complet pe plan muzical și să se perfecționeze atât la cele două instrumente, cât și vocal.

Daria Văcăroiu a participat la mai multe concursuri de talente și în afara țării, unde s-a făcut remarcată. Unul dintre show-urile la care a participat se numește „Super Kids'.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Daria Văcăroiu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Scandal fără precent înainte de semifinala „Românii au Talent. Un concurent a fost eliminat fără să fie anunţat: „Tu nu mai participi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte