EXCLUSIV AVANTAJE Victor Slav: “În viață, toți suntem supuși greșelii…”

Victor Slav, prezent în atenția publicului de ani buni, a reușit să-și păstreze o constanță decentă în apariții și activități. Plecat din postura de „Băiat de la Meteo', omul de televiziune a reușit să construiască un parcurs frumos la Kanal D în calitate de prezentator. Dar cel mai important capitol din viața lui este cel care o include pe Sofia, micuța de 3 ani pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

Ce face Victor Slav, tatăl Sofiei?

Fac drumuri dese București – Deva sau, din când în când, mai vine și Sofia la București. Ultima dată m-am dus la Timișoara și de acolo am fugit la Deva și am mai petrecut timp cu ea. Mă pregătesc să vorbesc cu Moș Nicolae și Moș Crăciun, le scriu scrisori în numele ei și mă asigur că au ajuns la destinație.

Cum este Sofia acum? Are 3 ani. Ce minunății face?

Este un copil foarte activ, nu stă locului o secundă. Bunica o răsfață foarte mult și nu există „Nu' la orice își dorește Sofia, ceea ce se răsfrânge și asupra noastră, a părinților. Fiind mică, încă nu am ținut să învețe acest „Nu'. Acum a descoperit acuarelele. Nu are răbdare să deseneze cu o culoare pe rând. Amestecă toate culorile. Este o pictoriță avangardistă, pictează abstract. Până acum desena cu carioca chiar și pe pereți. Nu este încă în perioada întrebărilor cu „De ce?'. Îmi este frică de această perioadă, mai ales că știe ce vrea și este și foarte autoritară. Recent am fost cu ea în parc, la tobogane, am încercat să o iau de acolo și m-am lovit de un „Nu' categoric. Am insistat să mergem, ea spunea „Nu', eu am spus „Ba da' și ea, foarte ferm mi-a spus „Nu, ba da'.

Cum reușești să te împarți între job și fetița ta care, din câte știu, nu locuiește în București?

Fug de la diverse evenimente la Deva. Iau în calcul mereu când sunt în zona Timișoara, Cluj, să plec sau să rămân o zi – două în plus pentru a merge la Deva. În timpul săptămânii mă concentrez pe job și în weekend-uri în general, încerc, pe cât îmi permite timpul, să fim împreună.

Care sunt cele mai emoționante lecții pe care ți le-a dat Sofia de când a venit pe lume?

În momentul când a venit pe lume, s-a oprit totul în loc și s-au repoziționat toate prioritățile. Treci pe locul doi. Dacă îmi doream să plec în Tibet, acum, dacă nu era Sofia, îmi făceam bagajul și plecam. Acum, mă gândesc întâi la ea. Mi-a demonstrat ce contează cu adevărat, ce este important în viață. Cat de important este ceea ce rămâne în urma ta. Sunt multe lucruri pe care le poți învăța când ai un copil.

Care sunt cele mai tari temeri pe care le ai atunci când vine vorba despre evoluția relației tale cu Sofia?

Am o soră care este mai mare decât mine și am urmărit relația ei cu tata. Până la vârsta adolescenței lucrurile au fost minunate, tata era cel mai grozav, știa cel mai bine să rezolve orice problemă. Când a văzut că a început să primească refuzuri la ceea ce dorea, ca adolescentă, s-a aliat mai mult cu mama.:) Îmi este teamă de perioada adolescenței fiicei mele, când nu îmi va mai povesti lucruri, când va începe să aibă secrete.

Care sunt cele mai importante zece sfaturi pe care vrei să i le dai Sofiei, despre viață?

În viață toți suntem sortiți greșelii, probabil că le va face și ea. Greșeala face parte din procesul de învațare. Aș dori să învețe din ele și sper să vină să-mi spună ce a greșit, pentru a găsi rezolvări. Totul în viață are o rezolvare. Nu pot spune 10 sfaturi, voi vedea în funcție de drumul pe care fiica mea îl va urma. Dar aș vrea să își construiască o scară de valori sănătoasă, să nu catalogheze oamenii în funcție de statut social, să aibă bun simț, să respecte oamenii din jur.

Pe o scară de la 1 la 10, pe ce poziție îți este viața și de ce aici?

Sunt mulțumit de locul în care sunt, de lucrurile frumoase care mi se întâmplă, trăiesc frumosul din viața mea. Oamenii au celebra zicală e loc de mai bine', dar uită că este întotdeauna loc și de mai rău. Hai să mulțumim pentru viața pe care o avem. Eu unul mulțumesc divinității pentru drumul meu în viață. Este normal să avem aspirații, asta este evoluția, dar să nu fim încrâncenați.

foto: Facebook

Citește și:

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei? Cum vor petrece sărbătorile?

Andreea Raicu, răsfățată de mama ei în copilărie: „Îmi aducea lucruri pe care ceilalți copii nu le aveau la vremea respectivă'

Adela Popescu: „În ultimul timp mi s-a spus mai mult ca niciodată că sunt frumoasă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete