Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei? Cum vor petrece sărbătorile?

oana-roman-si-marius-elisei

 

Șocul sfârșitului de an a venit direct de la cuplul Oana Roman – Marius Elisei. În urmă cu două săptămâni Oana Roman anunța că ea și soțul ei au decis să o pornească pe drumuri separate. Între timp, s-au împăcat Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei?

„Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare ! Am scris-o și am șters-o apoi! Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații. În aproape 7 ani de relație, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide'. Așa sună o parte din mesajul postat de Oana Roman în momentul în care a anunțat marea schimbare care a avut loc în viața ei.

Apele par să se mai fi liniștit, cei doi părinți ajungând la concluzia că pentru binele celei mici, potrivit ar fi să-și petreacă împreună sărbătorile de iarnă.

„Cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că, anul ăsta, am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic. Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos, şi normal, şi o să ne petrecem şi Crăciunul împreună, şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că, recunosc, eu, în primul rând, aveam nevoie de linşte şi de odihnă', a declarat Oana Roman într-o emisiune TV. De Crăciun, mezina fostului Prim Ministru Petre Roman, stă acasă, în noua casă. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate… Plec la munte de Revelion, mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locaţie de care eu mă ocup, printre altele, şi după, până spre sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo 2-4 zile', conchide Oana.

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Raicu, răsfățată de mama ei în copilărie: „Îmi aducea lucruri pe care ceilalți copii nu le aveau la vremea respectivă'

Adela Popescu: „În ultimul timp mi s-a spus mai mult ca niciodată că sunt frumoasă'

Kira Hagi, despre mama ei: „Este o persoană foarte discretă și nu ne lasă să vorbim foarte mult despre ea'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete