Viața bate filmul. O tânără femeie s-a reunit cu familia biologică după 24 de ani

Claudia Elena Cioboată, în vârstă de 33 de ani, a pornit într-o călătorie pentru a-și descoperi trecutul ce a condus-o către un viitor în Malta. Ea s-a născut în Cisnădie, județul Sibiu, dar timp de 24 de ani nu a știut nimic despre părinți sau frați.

În anul 1997, Claudia avea doar 9 ani când a fost adoptată de o familie din Malta. Acum ea a decis să afle mai multe despre familia ei biologică din România apelând la un grup de pe Facebook. Și-a spus povestea, iar administratorii paginii The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României împreună cu membrii comunității au reușit să-i găsească familia de Paște.

“Numele meu românesc a fost CIOBOATA CLAUDIA ELENA, m-am născut pe data de 28.06.1988 in CISNĂDIE, judeţul SIBIU. Am fost adoptată de o familie iubitoare din MALTA în luna februarie 1997.

Tot ce știu este faptul ca mama mea biologică se numea ELEONORA CIOBOATA, născută în DRAGOMIREŞTI, dar a locuit în CISNĂDIE. Mi-ar plăcea să-mi cunosc şi sora, numită CIOBOATA NASTASIA, care a fost plasată în alt orfelinat.

VĂ ROG din suflet să DISTRIBUIȚI anunțul meu. Orice informație mă poate ajuta. VĂ MULȚUMESC!”, a scris pe grup Claudia la data de 1 mai 2021.

Mobilizarea grupului a fost fascinantă, astfel că, de Paște s-a întâmplat o minune și Claudia și-a regăsit familia după 24 de ani de la adopție.

De-a lungul timpului, membrii grupului The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României au reușit prin distribuiri masive să reunească numeroși copii cu familiile lor biologice.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri