VH2 va canta in deschiderea concertului Sir Elton John & His Band

"Nu cred ca exista un alt artist international activ la al carui concert sa-mi faca asa placere sa fiu pe scena in deschidere! La concertul anterior am fost doar in audienta cantandu-i piesele. Acum avem ocazia sa cantam si noi cateva din cantecele noastre! Ma bucura enorm asocierea!" a precizat Gabi Cotabita.

Mihai Pocorschi: "Orice mare bucurie vine cand o astepti mai putin. Poate de aceea viata e asa de frumoasa cateodata. E o mare onoare pentru VH2 sa cante pe aceeasi scena (figurativ vorbind) cu un artist care a scris capitole intregi in cartea magica a muzicii".

Componenta actuala VH2 este formata din: Gabi Cotabita- Lead Vocal, Mihai Pocorschi-acoustic gtr, backround vocal, Catalin Tuta Popescu- Keyboards, backround vocal, Razvan "Lapi" Lupu- drums, backround vocal, Vladimir Pocorschi – lead gtr, backround vocal, Eugen’"Soe" Sonia- bass, Catalin "Teava" Catoiu-percution.

Concertul Elton John, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, este programat in data de 12 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 16:00. Concertul face parte din turneul “Elton John World Tour 2010 ”.

Biletele pot fi cumparate, in continuare, prin reteaua www.eventim.ro cat si de pe site-ul artistului. Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas, Reteaua magazinelor Orange. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro. Locuri exclusiv rezervate pe scaune.

Preturi si categorii bilete ramase:
Categoria I – 350 lei;
Categoria II – 280 lei;
Categoria III – 220 lei;
Categoria IV – 150 lei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri