Vești bune pentru elevi! Marți și miercuri vor veni la școală mai târziu

Vești bune pentru elevi! Marți și miercuri vor veni la școală mai târziu

Din cauza ninsorilor abundente din ultimele săptămâni, dar și a gerul năprasnic, elevii din școli și licee au avut vacanță prelungită până vinerea trecută. Astăzi se întorc la școală, însă din cauza condițiilor meteo nefavorabile care au fost anunțate de meteorologi și pentru următoarele zile, se vor putea trezi mai târziu.

Astfel, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că marţi şi miercuri elevii vor putea ajunge la şcoală până la ora 9:30. Ba mai mult, dacă întârzie până la această oră, profesorii nu trebuie să le pună absențe, conform agerpres.ro.

De asemenea, Gabriela Firea a precizat că decizia a fost luată după consultările cu Inspectoratul Şcolar General, în contextul vremii nefavorabile, în cadrul ședinței Comandamentului de iarnă.

Pentru următoarele zile, meteorologii au anunțat că se vor întoarce ninsorile viscolite, iar temperaturile se vor menține foarte scăzute.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Gratuitatea pentru studenți la biletele de tren, promisiune fără fond. Fără norme, nu se poate aplica

Într-o țară europeană și creștină, există educatori și părinți care încă mai văd în copiii cu dizabilități pericole sociale

Caz fără precedent! Doi profesori și șase părinţi, acuzaţi de discriminarea a unui băiat diagnosticat cu sindrom Down

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie