Veste tristă în lumea teatrului: Actrița Draga Olteanu Matei este în stare gravă la spital

Draga Olteanu Matei împlinește 85 de ani (3)

Marea actriță Draga Olteanu Matei a fost internată, vineri seara, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon' din Iași.

După cum a declarat pentru Mediafax Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași, Draga OIteanu Matei este în comă, ea suferind un șoc hemoragic pe fondul unei hemoragii digestive superioară. Starea este una critică, actrița fiind internată în secția ATI a spitalului ieșean.

După internare, medicii au efectuat primele manevre terapeutice, iar starea ei este, în prezent, una stabilă.

„Este conșientă, comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice și terapeutice și sperăm ca evoluția să fie una favorabilă', a mai precizat medicul Cimpoeșu.

Actrița suferă și de afecțiuni cardiovasculare și afecțiuni endocrine. La 3 mai 2018, ea fusese internată în secția de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, unde a fost supusă mai multor investigații medicale.

În cei 55 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a împlinit 87 de ani la 24 octombrie, a jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și a avut 100 roluri de televiziune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri