Acum că Meghan Markle și prințul Harry sunt independenți din punct de vedere financiar, va reveni ducesa pe micul ecran?

Înainte de a se logodi și apoi căsători cu prințul Harry (35 de ani), Meghan Markle (38 de ani) obișnuia să lucreze în calitate de actriță, cel mai cunoscut dintre rolurile sale fiind acela al asistentei juridice Rachel Zane din serialul american de dramă Suits.

Miercuri, 8 ianuarie, Meghan și Harry au anunțat că au luat decizia de a renunța la rolul de membri seniori ai familiei regale pentru a putea deveni independenți din punct de vedere financiar.

Această decizie va afecta, însă, modul în care perechea își va câștiga veniturile de acum încolo. Meghan, așadar, ar putea decide să se întoarcă pe micul ecran.

În prezent, 5% din veniturile cuplului sunt finanțate din Grantul Suveran, în timp ce 95% derivă din venitul alocat de prințul de Wales, tatăl prințului Harry, și generat apoi de ducatul de Cornwall.

Acum, ducele și ducesa de Sussex își vor obține veniturile pe cont propriu, în același timp continuând să se implice în activități caritabile.

Acum că Meghan Markle și prințul Harry sunt independenți din punct de vedere financiar, va reveni ducesa pe micul ecran?

Rămâne însă de văzut ce anume vor face pentru a-și întreține de acum familia. De când a devenit membră a familiei regale, Meghan a renunțat la cariera sa de actriță.

Cu toate acestea, ducesa de Sussex deține conducerea Teatrului Național al Marii Britanii. Devenind independeți din punct de vedere financiar, Meghan s-ar putea întoarce la prima ei pasiune, deși este greu de crezut.

Meghan a apărut în serialul Suits din anul 2011 până în episodul final al sezonului 7, difuzat în anul 2018, cu puțin înaintea nunții sale cu prințul Harry.

În ultimul episod în care apare, personajul lui Meghan se căsătorește cu protagonistul show-ului, Mike Ross (jucat de actorul Patrick J. Adams). Serialul s-a încheiat definitiv în luna septembrie a anului 2019.

În anul 2017, într-un interviu, Meghan mărturisea despre renunțarea la cariera de actriță:

„Văd asta ca pe o schimbare … Este un nou capitol, corect? Am lucrat la acest serial timp de șapte ani”, a mărturisit atunci Meghan.

„Deci am fost foarte, foarte norocoși să lucrăm la un serial atât de longeviv. Când am filmat episodul cu numărul 100 pentru mine s-a simțit ca și cum am reușit. Sunt mândră de ce am făcut acolo.”

Foto:  Instagram / Hepta.ro

Citește și:

Prima reacție a reginei Elisabeta a II-a după ce ducii de Sussex au decis să devină independenți

Cele mai amuzante mesaje din mediul online după separarea ducilor de Sussex de familia regală

Ziua de naștere a lui Kate Middleton, eclipsată de scandalul stârnit de ducii de Sussex. Ce mesaj i-au transmis Meghan Markle și prințul Harry ducesei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete