Urarea lui Harry și a lui Meghan Markle pentru aniversarea Prințului Charles! Viitorul rege al Marii Britanii a împlinit 71 de ani!

Prințul Harry și Meghan Markle au publicat, pe contul lor oficial de Instagram (@SussexRoyal), o nouă fotografie cu fiul lor Archie, imagine în care este surprins și tatăl lui Harry, Prințul Charles.

Fotografia a fost publicată alături de o urare dedicată Prințului Charles pentru aniversarea sa de 71 de ani.

Imaginea a fost surprinsă în ziua botezului fiului ducilor de Sussex, eveniment care a avut loc pe data de 6 iulie.

În fotografie, Harry este surprins ținându-și fiul în brațe, în timp ce Prințul Charles își privește cu iubire și adorație micul nepot.

Urarea lui Harry și a lui Meghan Markle pentru aniversarea Prințului Charles! Viitorul rege al Marii Britanii a împlinit 71 de ani!

Mesajul publicat online de duci spune: „La mulți ani, Înălțimii Sale Regale Prințul de Wales, Sir, Tată, Bunic!”.

Prințul Charles a fost unul dintre puținii invitați la botezul extrem de intim al micuțului Archie Harrison.

Viitorul rege al Marii Britanii i s-a alătura soției sale, Camilla Parker Bowles, ducesă de Cornwall, Prințului William și soției sale Kate, mamei lui Meghan, Doria Ragland, și surorilor Prințesei Diana, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale.

Ducele și ducesa de Cambridge i-au urat și ei „La mulți ani!” Prințului Charles, publicând un montaj alcătuit din trei fotografii.

Într-una dintre ele, Charles își ține un alt nepot de mânuțe, pe micul Prinț Louis, mezinul ducilor de Cambridge, într-una îi este alături fiului cel mare, Prințul William, și într-una alături de ambii lui fii, William și Harry.

Aniversarea de anul acesta Charles și-o va petrece în India unde va vorbi despre aspecte privind schimbările climatice, sustenabilitate și conexiunile dintre Marea Britanie și India.

Miercurea aceasta, 13 noiembrie, Casa Clarence a publicat o imagine surprinzătoare pe Instagram, o fotografie în care Prințul Charles este surprins alături de cântăreața Katy Perry în Mumbai. Imaginea în GALERIA FOTO!

Cei doi au participat la un eveniment organizat de Trustul Asiatic Britanic (British Asian Trust) care își propune să ajute la rezolvarea problemelor de sărăcie și inegalitate din Asia de Sud.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Sursă: Elle UK

Citește și:

Încalcă din nou tradiția. De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta a II-a?

Meghan Markle, din nou criticată de public. Haina pe care a purtat-o a stârnit indignarea britanicilor!

De ce Meghan Markle nu a stat alături de Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton și Camilla Parker Bowles la festivitățile Zilei Comemorării?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete