Jennifer Lopez, incident neplăcut la începutul carierei în film: „Mi-a cerut să-mi dau bluza jos … Voia să-mi vadă sânii”

Jennifer LopezSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Jennifer Lopez a vorbit deschis despre o întâmplare mai puțin plăcută din trecutul ei.

În timpul proiectului anual Masa Rotundă a Actrițelor (Actress Roundtable), propus de publicația The Hollywood Reporter, actrița ni li s-a alăturat colegelor ei de breaslă Scarlett Johansson, Lupita Nyong’o, Awkwafina, Laura Dern și Renee Zellweger pentru a vorbi despre carierele lor, dar și despre industria filmului în general.

Jennifer Lopez, incident neplăcut la începutul carierei în film: „Mi-a cerut să-mi dau bluza jos … Voia să-mi vadă sânii”

Subiectul #MeToo a apărut în conversație, motiv pentru care Jennifer a decis să împărtășească un incident petrecut cu mai mulți ani în urmă.

„În timpul unei probe, un anumit regizor mi-a cerut să-mi dau bluza jos … pentru că ar fi trebuit să am și scene nud în film.

Voia să-mi vadă sânii”, își amintește actrița. „Iar eu mi-am zis: «Nu suntem pe platourile de filmare».”

Artista continuă prin a spune despre bărbatul al cărei identități nu o dezvăluie că era „nebun”, descriind modul în care l-a refuzat.

„I-am spus nu, m-am apărat. Dar a fost amuzant pentru că îmi amintesc cât de panicată eram în acel moment”, mai spune ea.

„Și, apropo, era și un designer în cameră cu mine. Era o altă femeie acolo cu noi, mi-a cerut asta și l-am refuzat.”

„Puțin din Bronx (cartierul în care s-a născut) a ieșit din mine și i-am spus: «Nu trebuie să-mi arăt sânii. Pe platourile de filmare îi vei vedea»”, a mai adăugat actrița.

Faptul că a stopat întâmplarea a fost o realizare importantă pentru Jennifer fiindcă, spune ea, „dacă cedezi în acel moment, cealaltă persoană câștigă crezând că poate face orice din tine”.

„Pentru că am opus rezistență în acel moment, a făcut un pas înapoi și mai târziu și-a cerut scuze”, mai declară actrița.

„Imediat ce a părăsit camera, designerul din încăpere mi-a zis cât de rău îi pare că a trebuit să trec prin asta.”

Deși lucrurile nu sunt întocmai perfecte în Hollywood nici în prezent, cântăreața a scos în evidență schimbările pozitive de pe platourile de filmare.

Pentru realizarea peliculei Hustlers, despre mai multe stripperițe care jefuiesc o serie de bărbați bogați, Jennifer spune că, pe platou, s-a aflat un specialist care s-a asigurat că actorii sunt ok cu scenele nud sau cu scenele în care apăreau sumar îmbrăcați.

Foto: Hepta.ro

Sursă: Entertainment Tonight

Citește și:

Încalcă din nou tradiția. De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta a II-a?

Cine este cel mai sexy bărbat în viață pe anul 2019? A fost uimit când a aflat vestea!

O cunoscută cântăreață are probleme mari de sănătate. A ajuns pe masa de operație și și-a amânat toate concertele!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete