De ce Meghan Markle nu a stat alături de Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton și Camilla Parker Bowles la festivitățile Zilei Comemorării?

Duminica trecută, 10 noiembrie, Regina Elisabeta a II-a a fost acompaniată de membrii familiei regale britanice pentru a participa la ceremonia zilei în care sunt comemorați membrii forțelor armate care și-au dat viața pentru a proteja Marea Britanie în Primul Război Mondial.

Evenimentul a avut loc în cartierul Whitehall din Londra. În timp ce suverana a privit ceremonia de la balcon alături de ducesa de Cornwall, Camilla Parker Bowles, și de ducesa de Cambridge, Kate Middleton, mulți dintre fanii familiei regale s-au întrebat de ce ducesa de Sussex nu a fost și ea alături de cele trei menționate anterior.

De ce Meghan Markle nu a stat alături de Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton și Camilla Parker Bowles la festivitățile Zilei Comemorării?

Motivul este cât se poate de simplu. Membrii familiei regale sunt grupați în ordinea precedenței lor. Anul acesta, Reginei i s-au alăturat soția primului ei fiu, Prințul Charles, și soția nepotului ei, Prințul William.

În anii anteriori, alături de Regină se afla soțul ei, Prințul Philip, însă, în absența lui, suveranei i s-a alăturat ducesa de Cambridge.

Duminică, Meghan, care în anul precendent a stat alături de Elke Büdenbender, soția președintelui Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a fost de această dată acompaniată de contesa de Wessex și de Sir Timothy Laurence.

Balcoanele Biroului Externelor și Commonwealth-ului sunt de asemenea mult mai mici decât, să zicem, cele ale Palatului Buckingham, unde toți membrii familiei regale pot fi împreună pentru a privi o ceremonie.

Chiar anul acesta, o mulțime de membrii ai familiei regale britanice a privit festivitățile evenimentului Trooping the Colour de la unul dintre balcoanele Palatului Buckingham.

Cine a mai participat la eveniment?

Alți membri ai familiei regale prezenți duminică la eveniment au fost: Prințul William, Prințul Harry, Prințul Andrew, Prințul Edward, Prințesa Anne, Vice Amiralul Sir Tim Laurence, ducele și ducesa de Gloucester și ducele de Kent.

Familia regală a participat la mai multe angajamente ce au marcat Ziua Comemorăii de anul acesta.

Sâmbătă seara, 9 noiembrie, Regina a fost prezentă la Festivalul Comemorării al Legiunii Regale Britanice alături de Prințul Charles și soția lui Camilla, ducii de Cambridge, ducii de Sussex, Prințul Andrew, contele și contesa de Wessex și mulți alții.

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: Hello! Magazine

Citește și:

Diamantele reginei Elisabeta a II-a au o strălucire aparte. Incredibil cu ce sunt curățate!

Adevărul despre relația dintre Kate Winslet și Leonardo DiCaprio. De ce copiii lui Kate îl consideră pe Leonardo unchi

Ce frumoase sunt fiicele Reginei Letizia a Spaniei! Ultimul eveniment la care adolescentele i-au fost alături suveranei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete