Urare de ziua tatălui. Ce mesaj așteaptă unul dintre cei mai cool tătici

Urare de ziua tatălui

Robert Diaconeasa si fiica lui

Robert Diaconeasa, DaddyCool, unul dintre cei mai cool tătici din blogosferă, se pregătește să sărbătorească Ziua Tatălui pe 14 mai, împreună cu fetele lui.

E tânăr, frumos, deștept, cu o carieră în ascensiune, 100% devotat fiicei și soției lui lor și care nu are nici o reținere în a se arăta priceput în ale parentingului modern. Robert Diaconeasa vorbește deschis despre felul în care tăticii moderni schimbă mentalități învechite despre ce înseamnă să fii un tată bun în ziua de azi.

De Ziua Tatălui, cadoul pe care mi-l doresc este să petrec o eternitate în liniște, cu dragoste și respect față de fetele mele, Ana și Ingrid.  Pe care le iubesc din toată ființa mea. Pentru care îmi fac întotdeauna timp și fără de care nu aș fi bărbatul, soțul, tatăl de azi.

Familia este cea mai importantă pentru mine și îmi doresc pentru toți viitorii și actualii tați să simtă același lucru. Să simtă cum vibrează la unison cu jumătatea lor și cum odraslele cărora le-au dat viață i-au ajutat să se renască. Să fie mai puternici. Să fie invincibili. Să fie puterea exemplului pentru ele.

Asta încerc eu să fac zilnic pentru fiica mea, Ingrid, și asta voi face mereu și pentru viitorii mei copii. Să fii tată este cea mai frumoasă meserie din lume. Să fii tată este o binecuvântare. La mulți ani tuturor taților din întreaga Românie! Fiți cool pentru sufletul vostru. Fiți #daddycool pentru familia voastră!

Citește și:

Tătici celebri din România. Acești bărbați sunt topiți după copiii lor

Top 10 cei mai sexy tătici celebri!

Bărbatul ideal în viziunea unui tată de fată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse