Upgrade de la Imobiliare.ro: 4 camere în 100 de metri pătrați!

bucatarie

Ai deja o locuință, dar simți că a devenit prea mică pentru nevoile familiei tale? Îți dorești un apartament mai spațios sau situat într-o zonă mai bună? O tranzacție de upgrade imobiliar poate fi răspunsul la problemele tale!

Dacă locuiești în Capitală și vrei să treci de la două sau trei camere la patru,  apartamentul din imagine poate fi o soluție potrivită pentru tine. Disponibil spre vânzare pe Imobiliare.ro, acesta poate fi achiziționat cu 90.000 de euro. Locuința este situată la etajul șapte al unui bloc finalizat în anul 1988, din cartierul Militari, zona Virtuții.

Un avantaj important al proprietății este reprezentat, desigur, de suprafața sa generoasă, respectiv 100 de metri pătrați utili, aceasta fiind compartimentată în patru camere (decomandate). Apropierea de hipermarket (Cora Lujerului), școală, grădiniță etc. constituie un alt plus pentru viitorii locatari – alături de accesul la metrou și alte mijloace de transport în comun. De remarcat este că apartamentul a fost renovat recent, în anul 2014, mai exact, astfel că se găsește într-o stare bună de funcționare. Potrivit anunțului de vânzare, locuința este și parțial mobilată.

Click pentru mai multe detalii despre ofertă!

Presupunând că pentru achiziția acestui imobil ai dispune, din vânzarea vechiului apartament (și/sau din ceva economii), de o sumă de 60.000 de euro, contractarea unui credit imobiliar pentru restul de 30.000 de euro nu ar trebui să fie o problemă. Având în vedere că nu este vorba de o sumă foarte mare, reducerea (pe cât posibil) a  termenului de rambursare a împrumutului este indicată. Luând în calcul, spre exemplu, o perioadă de 15 ani, rata de plată la bancă s-ar situa în jurul sumei de 1.000-1.100 de lei pe lună.

Vezi mai multe opțiuni de upgrade imobiliar!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse