Prințesa Diana acceptase rolul principal din pelicula „The Bodyguard 2”, înainte să moară

Prințesa Diana, 1985

Prințesa Diana, 1985

Înainte să se stingă din viață, Prințesa Diana ar fi trebuit să joace alături de Kevin Costner în pelicula „The Bodyguard 2”. Dezvăluirea a fost făcută chiar de actor, în timpul unui interviu.

Prințesa Diana acceptase rolul principal din pelicula „The Bodyguard 2', înainte să moară

Diana abia aştepta să înceapă acest proiect. Când venea însă vorba de eventualele scene intime, Prințesa era rezervată şi dorea ca nimic să nu întreacă limita.

Prima variantă a scenariului a ajuns la Kevin Costner cu o zi înainte ca Prinţesa Diana să se stingă din viață în cumplitul accident rutier din 1997. Potrivit People, Prinţesa nu a apucat să-l citească.

„Producătorilor le-a plăcut foarte mult ideea de a face „Bodyguard 2” cu Prinţesa Diana într-un rol similar cu cel jucat de Whitney. Timp de un an nu au ştiut foarte mulţi oameni despre acest plan”, a povestit Costner într-un interviu pentru People TV.

Potrivit actorului, Ducesa de York, Sarah Ferguson, ar fi fost cea care l-a pus în legătură cu Diana. Deși a acceptat rolul, marea ei temere a fost legată de o eventuală scenă implicând un sărut.

„Îmi amintesc că a fost incredibil de drăguţă când m-a sunat să-mi pună întrebarea: «Vom avea o scenă în care ne sărutăm?»”, a povestit Costner, potrivit Libertatea.

Prinţesa Diana era îngrijorată de percepţia publicului privind astfel de scene având în vedere că viaţa ei era în continuare controlată şi analizată deşi divorţase de Prinţul Charles.

„Am liniştit-o. I-am spus că probabil va exista şi aşa ceva, dar vom face astfel încât să fie bine”, a mai adăugat Costner.

„Prințesa inimilor” a pierit într-o limuzină, în tunelul Pont D’Alma de la Paris, Franța. Șoferul ei a pierdut controlul mașinii în timp ce erau urmăriți de paparazzi. În autoturismul Mercedes se afla și iubitul de atunci al Dianei, miliardarul Dodi Al Fayed.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Primele imagini de la nunta actriței Sophie Turner cu Joe Jonas

Top 10 cele mai frumoase soții de lideri mondiali

Celine Dion, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei Couture de la Paris

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri