Unui turist i s-a amputat penisul după un maraton sexual „nebunesc” de 24 de ore

Un bărbat se confruntă cu o problemă care îi va schimba destinul pentru totdeauna: medicii i-au amputat penisul după ce a făcut sex timp de 24 de ore în timp ce era sub influența drogurilor.

Bărbatul german în vârstă de 50 de ani, căruia publicația Daily Mirror nu i-a dezvăluit numele, este în stare gravă într-un spital din Grosseto, Italia, după ce a întreținut multiple relații sexuale aflat sub influența drogurilor, timp de aproximativ 24 de ore.

Bărbatul împreună cu soția lui ar fi avut o noapte „nebună' și plină de sex după ce au luat pastile pentru menținerea erecției în apartamentul lor din Castel del Piano. Presa locală relatează că bărbatul s-a simțit extrem de rău și s-a prezentat la spitalul Misericordia la începutul acestei luni. La mai bine de o săptămână după ce a fost internat, starea lui a fost descrisă ca fiind gravă. În prezent acesta se află în secția de terapie intensivă, însă, prognosticul său rămâne confidențial și numele celor doi nu a fost încă dezvăluit.

Potrivit presei locale, bărbatul ar fi suferit un șoc septic care i-a cauzat necroza penisului și a scrotului.

Comentariile celor care au citit știrea din presa locală nu au întârziat să apară și variază de la “Cu soția lui!?! Ce risipă” până la “Nu este acesta momentul cel mai bun!? Dacă ar fi fost întrebat, probabil că ar fi de acord că stimulentele sexuale au avut efectul dorit, doar că ar fi trebuit ca lucrurile să se termine într-o situație mai fericită decât sepsisul și necroza scrotului”.

Povestea unei femei care a supraviețuit unui incendiu. A avut arsuri pe 96% din corp

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Stiri